Bastuhandduk Röd Harvia

Finns i flera storlekar
ART.NR: 687190675
En underbart mjuk och lyxig Harvia-handduk Materialet i Harvia-handduken är 100 % bomull och den består av tjock plyschvara (600 GSM). Den tjocka handduken är mycket absorberande och absorptionsförmågan blir ännu bättre efter tvätt.
Läs mer
Storlek:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Bastuhandduk Röd Harvia

En underbart mjuk och lyxig Harvia-handduk Materialet i Harvia-handduken är 100 % bomull och den består av tjock plyschvara (600 GSM). Den tjocka handduken är mycket absorberande och absorptionsförmågan blir ännu bättre efter tvätt. Vira in dig i en mjuk handduk efter bastubadet och slappna av. Handdukarna tillverkas på ett ansvarsfullt sätt i Europa och har ett OEKO-TEX®-certifikat.
  • Lyxig premiumhandduk
  • Högabsorberande
  • Underbart mjuk och tjock
  • 600 GSM
  • 100 % bomull
  • OEKO-TEX®STANDARD 100-certifikat
  • Ansvarsfullt tillverkad i EU


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.