Batteridriven Trädgårdstraktor e-Ride S300 STIGA

ART.NR: 687234498
Den kraftfulla traktorn e-Ride S300 används med sidoutkast och sprider gräsklippet på din gräsmatta i snygga rader. Den drivs av ett starkt 30Ah litium-jonbatteri, utvecklat och testat av STIGA i Italien och klipper en yta på upp till 3500 m2 och har en klipptid på 45 minuter på bara en laddning.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Batteridriven Trädgårdstraktor e-Ride S300 STIGA

Den kraftfulla traktorn e-Ride S300 används med sidoutkast och sprider gräsklippet på din gräsmatta i snygga rader. Den drivs av ett starkt 30Ah litium-jonbatteri, utvecklat och testat av STIGA i Italien och klipper en yta på upp till 3500 m2 och har en klipptid på 45 minuter på bara en laddning. Med dess generösa klippbredd på 98 cm klipper du din gräsmatta snabbt och enkelt.

 • Batteridriven smidig trädgårdstraktor
 • Intuitiv kontrollpanel med enkel startknapp, larmindikator, batteristatus och mer
 • Bromssystem integrerat i elmotorn därav finns ingen bromspedal. Släpp bara gaspedalen och traktorn stannar automatiskt.
 • Sidoutkast och mulchingkit
 • 98 cm klippbredd, justerbar till 7 olika höjder
 • 48V 30Ah batteri medföljer samt standard laddare. Snabbladdare finns som tillval


Trädgårdstraktorn E-Ride S300 med sitt 48V 30Ah-batteri ger dig det bästa från två världar: kraften hos en bensintraktor - men utan bensinångor, utsläpp och buller. Batteriet i maskinen ger en arbetsyta på upp till 1800 m2 och en arbetstid på upp till 45 min. En intuitiv kontrollpanel innefattar traktorns batteristatus och den enkla startknappen. En kraftfull 1,2kW transaxelmotor låter dig nå hastigheter på upp till 9,5 km/h, medan två klippmotorer på totalt 3 kW är fria från remmar, remskivor och krångligt underhåll. Tack vare dess klippbredd på 98 cm som kan justeras till 7 höjder mellan 25-80 mm, blir du klar med ditt arbete snabbt och smidigt.

Medföljer
 • Mulchingkit
 • Batteriladdare


Batteridriven – för bensinfri, tyst gräsklippning
Med sitt kraftfulla 48V 30Ah-batteri klipper du upp till 3500 m2 på 45 minuter, på en laddning - utan buller eller bensinångor.

Sidoutkast och mulchingkit
Traktorn kastar effektivt ut gräsklippet på sidan i prydliga rader under tiden du klipper.

Intuitiv kontrollpanel
Lättläst kontrollpanel med en enkel startknapp, batteristatus och LED-larm.

Snabb och smidig
Kraftfull 1,2kW transaxelmotor gör att du smidigt kan ta dig fram på trädgården med en maximal hastighet på 9,5 km/h - komplett med mjuk farthållare.

Effektiva klippmotorer
Två klippmotorer ger en effekt på 3 kW - utan remmar, remskivor, effektförlust eller underhåll.

Enkel rengöring
Lättåtkomlig, innovativ slanganslutningspunkt, för smidig rengöring av klippaggregatet med vatten. För första gången när det gäller batteridrivna traktorer. IP 65 skyddad

Utvecklade för nya trädgårdsägare, samt för dem som behöver enkla produkter för att hantera trädgårdsuppgifter snabbt och smidigt.
 • Produkter med låg vikt
 • Lätta att justera, starta, hantera och använda, men också att rengöra och förvara
 • Enkla och intuitiva funktioner


Varför Multiclip?
Klippemetoden Multiclip reducerar gräsklippet till småbitar, de sprids sedan ut över gräsmattan som en naturlig gödning. Gräset blir till en naturlig, osynlig och miljövänlig gödning, som bland annat skyddar din gräsmatta mot uttorkning - och inte nog med det, du sparar också den tid, som du hade behövt för att tömma din uppsamlare! Det är en riktig win-win-metod!

Läs mer
Varumärke Stiga