Arbetsbelysning

Hos oss på Byggmax hittar du arbetsbelysning för arbeten både inomhus och utomhus. Med arbetsbelysning får du det skarpa ljus som behövs för att på bästa sätt se arbetsytan. Oavsett om du letar efter arbetslampor, lysrör, pannlampor eller ficklampor så har vi något för alla projekt. 

Arbeta med rätt arbetsbelysning i LED

I alla hus och hem har vi belysning för att ge rum en trevlig atmosfär. Normal belysning ska även hjälpa dig att utföra normala göromål under dagen. Arbetsbelysning är en helt annan sak och vi behöver ofta starkare lampor än vad som är brukligt i hemmet. En riktigt bra arbetslampa låter dig utföra moment som kräver att du kan se små detaljer som ojämnheter i spackel och ända in i bostadens mörkaste vrå. Arbetsljus kan ofta vara bra för ögonen eftersom du slipper kisa och anstränga dig i onödan. Belysning gör också att du kan arbeta när du vill, oavsett om solen gått ner eller om den står högt på himlen. 

 

Bra ljus ger kortare byggtid

Vill du bli klar med ditt projekt snabbt? När du har sladd och kabel till din arbetsbelysning kan du arbeta såväl ute som inne efter det att mörkret lagt sig. Vi har lampor som klarar såväl ett lite tuffare utomhusklimat som hanteringen på en byggarbetsplats. Om det var ett tag sedan du senast hade behov av bygglampor ska du veta att det har skett mycket utveckling inom denna bransch. Vi har lampor av såväl LED som halogentyp och strålkastare som ger en förvånansvärt stark belysning. Dessutom till ett riktigt lågt pris. Det handlar om en billig investering för bättre arbetsförhållanden.

 

Köp billig arbetsbelysning från Byggmax

Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av arbetsbelysning.

33 artiklar

 1. Halogenlampa
  400W R7S
  Halogenlampa
  Pris från
  30   kr /st
  C
 2. Ficklampa nyckelring
  LED
  Ficklampa nyckelring
  Pris från
  5   kr /st
 3. Ficklampa GP Discovery CP21
  CP21
  Ficklampa GP Discovery CP21
  Pris från
  89 95 kr /st
 4. Ficklampa GP Discovery C33
  C33
  Ficklampa GP Discovery C33
  Pris från
  199   kr /st
 5. Ficklampa GP Discovery C32
  C32
  Ficklampa GP Discovery C32
  Pris från
  189   kr /st
 6. Ficklampa GP Discovery CR41
  CR41
  Ficklampa GP Discovery CR41
  Pris från
  349   kr /st
 7. Pannlampa GP Discovery CH33
  CH33
  Pannlampa GP Discovery CH33
  Pris från
  139   kr /st

33 artiklar