Taklampor

Beställ din nya taklampa snabbt och enkelt från oss på Byggmax. Här kan du bland annat välja mellan moderna takskenor, hängande pendellampor, hisslampor, takkrona och spotlights, alla i flera olika modeller och färger. I vårt stora sortiment av taklampor hittar du garanterat något som passar ditt hem.

Vilken taklampa ska du välja?

Att välja en lampa till taket är inte alltid helt lätt, det finns många olika modeller att välja mellan. Först och främst behöver taklampan ge en bra allmänbelysning men samtidigt ska den passa in med övrig inredning i hemmet. Beroende på vilket rum lampan ska placeras i kan önskemålen variera. Exempelvis om du är ute efter en taklampa till kök kan styrkan på ljuset vara av större vikt än en taklampa till vardagsrum, där utseendet är mer centralt. När du ska välja taklampa, fundera då på lampans syfte och vilken funktion den ska fylla i rummet. Ska taklampan vara dekorativ eller praktisk? Vilken färg, material och modell passar in i just det rummet? Vårt utbud av taklampor erbjuder allt från den mer moderna till de mer klassiska. Här finns något för alla smaker.

Taklampor från kända varumärken

Hos oss på Byggmax kan du enkelt hitta en prisvärd taklampa av hög kvalitet. Kolla igenom vårt sortiment av taklampor från välkända varumärken så som Malmbergs, Nordlux och Oriva.

  1. LED Lysrörsarmatur IP65
    LED 16W IP65
    LED Lysrörsarmatur IP65
    Pris från
    100   kr /st