Julbelysning

När hösten kommer och det börjar närma sig jul, är det dags att börja fundera på julbelysning till uteplatsen och hemmet.

 

Julbelysning för ditt hem

När det börjar närma sig första advent, börjar de flesta av oss att fundera om det är dags att köpa ny belysning. Kanske har den gamla ljusslingan gått sönder? Eller känner du för något helt nytt i år? Vi på Byggmax gillar julen och att dekorera inför den. Hos oss hittar du olika typer av julbelysning utomhus och julbelysning inomhus. Vad passar inte bättre än en gullig liten julbelysning ren på altanen? Eller kanske en liten ekorre? Hos oss hittar du allt från ljusslingor i olika former som till exempel istappslingor till skidåkande snögubbe i LED. Letar du efter en ljusslinga som ska passa i trädgården får du inte glömma bort att du ska leta efter en ljusslinga för utomhusbruk.

Du får inte glömma bort att det även finns juldekorationer för inomhus också, eller varför inte köpa en fin guldfärgad luciakrona hos Byggmax? Och julbelysning till fönster bidrar till en härlig julstämning som du inte får missa.

 

Julbelysning med utomhusfigurer

Det har blivit allt mer populärt att ha belysning i trädgården och många vill även dekorera med upplysta dekorationer i form av djur som till exempel älgar, renar och björnar. De flesta modellerna monteras enkelt genom att du sätter in sladden i eluttaget och då kan ett tips vara att använda dig av timer, så behöver du inte tänka på att tända eller släcka den. De finns även modeller som endast går på batterier i fall du inte skulle ha eluttag ute.

 

Köp billig dekorationsbelysning hos Byggmax

Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av julbelysning. 

Läs mer
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.