Trädgårdsbord Knohult Baltic Garden

Finns i flera färger
ART.NR: 6827791
Knohult är ett klassiskt trädgårdsbord i furu med ett tidlöst utseende!
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Trädgårdsbord Knohult Baltic Garden

Knohult är ett klassiskt trädgårdsbord i furu med ett tidlöst utseende! Välj mellan tre olika färger, vit, svartbrun och grå.

Skötselråd laserade möbler

Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. Detta är dock bara ytligt och inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, dessa går enkelt att plocka bort när de har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa kommer dock att blekas ned med tiden.

Om din laserade möbel står underbar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Om en laserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind. Därför kan din möbel behöva målas om efter några år.

Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Mått
Bredd: 76 cm
Längd: 125 cm
Höjd: 73 cm
Läs mer
Varumärke Baltic Garden
Leverantörens artikelnummer 500178-6