Borrhammare 24V Greenworks

24V
ART.NR: 687206610
Borrhammare batteri 24V från Greenworks. SDS-fäste med snabbchuck.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Borrhammare 24V Greenworks

Borrhammare batteri 24V från Greenworks. SDS-fäste med snabbchuck. Slagkraft 1,2J. Variabel hastighet 0-1000rpm. Variabel slaghastighet 0-5600 slag/min. Borrdjup trä upp till 30mm. Borrdjup stål upp till 13mm. Borrdjup sten upp till 18mm. Vikt 2,47kg (utan batteri).

Greenworks GD24SDS1 är en sladdlös borrhammare som är utformad för krävande gör-det-själv-arbeten tack vare sin lätta, robusta design och högpresterande borstlösa motor med 1,2 J vridmoment.

Greenworks GD24SDS1 är en robust, lätt och kraftfull 24V borrhammare som är utformad för hem- och gör-det-själv uppgifter. Maskinen drivs av ett avancerat 24V litiumjonbatteri och erbjuder hög prestanda trots sin kompakta storlek. Bekvämlighet garanteras med inga elkablar att brottas med, sätt bara in batteriet och arbeta. Borrmaskinen har en avtryckare med variabel hastighet för total kontroll, och 4 i 1-funktionen möjliggör borrning, hammare, mejslande, varilås och rotationsstopp. SDS-fäste med snabbkoppling gör det enkelt att byta verktyg.Den avancerade borstlösa motorn i GD24SDS1 säkerställer maximal kraftförsörjning under arbetet, samt lång livslängd och förlängd körtid jämfört med motsvarigheter med borstborstade motorer. Med ett tillgängligt vridmoment på 1,2 J gör borrmaskinen det lätt för dig att utföra alla gör-det-själv-arbeten. GD24SDS1 är verkligen mångsidig och möjliggör borrning i trä, stål eller sten med lätthet. Hammarfunktionen gör det möjligt att borra med extra hammarrörelse för att penetrera tuffare material som sten/murverk. Mejselfunktionen låser rotationen av huvudet för att möjliggöra mejslande av material som cement, tegel eller betong, och det extra varilåset gör det möjligt att låsa mejseln i olika lägen för att göra arbetet ännu enklare i olika vinklar. Det erbjuder total bekvämlighet utan bensin- eller elkablar att hantera, utan det är bara att sätta in det avancerade 24 V-batteriet och du är redo att borra. Som en del av Greenworks 24V-familjen kan batteriet användas i en rad olika verktyg, från gräsklippare, grästrimmare, motorsågar och mycket mer.
 • Höghastighetsmotor för en längre livslängd och ökad prestationsstyrka
 • Lång livslängd tack vare den borstlösa motorn
 • 4-in-1 Funktion Bohren, Hämmern, Meißeln, Vario-Sperre und Drehstopp
 • Lätt och enkel att använda
 • Kraftfull med ett vridmoment på 1,2 J för de tuffaste jobben
 • Integrerade LED-lampor riktar in sig på områden för en tydlig överblick
 • Dubbel startomkoppling för ökad säkerhet
 • Sladdlös bekvämlighet utan kablar att oroa sig för
 • Säkerhet - omfattande 3 års garanti


Elverktyg: Allt för hemmafixarens verktygsgarderob
Greenworks utbud av högkvalitativa elverktyg är som gjorda för dig som ofta renoverar hemma eller tar dig an spännande DIY-projekt. Det är en växande trend att fixa och dona på egen hand i hemmet – för visst är det en härlig känsla att bara ha sig själv att tacka för ett riktigt lyckat byggprojekt? Det kanske är dags att bygga den där trädkojan som ungarna tjatat om i åratal? Eller platsbygga en praktisk garderob för det där kluriga hörnet med oregelbundet snedtak i sovrummet? Oavsett vad för projekt du ska ta dig an kan vi garantera att Greenworks elverktyg bidrar till ett både roligare och smidigare arbete. Verktygen lämpar sig dock precis lika bra för dig som helt enkelt behöver en uppsättning med basverktyg för vardagligt, enkelt underhåll runtom i hemmet.

Såga, borra, skruva och slipa på ett effektivt och smidigt sätt
Det är en specifik detalj som får Greenworks elverktyg att sticka ut extra mycket, och det är att spänningen ligger på hela 24V. De flesta av Greenworks konkurrenter erbjuder en spänning på 18V – vi skapar alltså möjlighet till en helt annan kraft i Greenworks verktyg. Förutom den kraftfulla prestandan kan du även räkna med en lätt vikt och ökad rörelsefrihet tack vare den sladdlösa designen. Nu behöver du inte längre anpassa din arbetsplats efter var närmaste eluttag sitter, och inte heller begränsa dina rörelser på grund av en bökig sladd. Det innebär att du kan ha din arbetsplats precis var du vill! Såga upp dina plankor till trädkojan ute i trädgården, eller bygg ett utomhusbord för barnen ute i den soliga trädgården på sommaren. Det är livskvalitet!

Spara pengar och arbeta längre med batteridrift
Greenworks avancerade litiumjonbatterier på 24V har hög prestanda, den kompakta storleken till trots. Batterisystemet låter dig dessutom använda samma batteri till flera verktyg ur samma serie. Det innebär att du kan spara stora summor pengar om du redan har ett batteridrivet verktyg från Greenworks 24V-serie, eftersom du slipper köpa ännu ett batteri till det nya verktyget. Du kan enkelt plocka ur batteriet från det ena verktyget och stoppa in i det nya. Eftersom motorerna på samtliga verktyg är borstlösa får du även längre körtid och livstid än med borstade varianter. Flera av Greenworks verktyg är till råga på allt försedda med praktiska LED-lampor som lyser upp ditt arbetsområde.

Tekniska Detaljer
 • Körtid 2Ah: <13 min
 • Körtid 4Ah: <26 min
 • Motortyp: Borstlös
 • Spänning: 24V
 • Systemspänning: 24V
 • Vikt: 1,24 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks