Borrskruvdragare 24V 35Nm Greenworks

0-3000 RPM, 8 mm
ART.NR: 687206611
Borrskruvdragare 35Nm batteri 24V från Greenworks. Borstlös motor.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Borrskruvdragare 24V 35Nm Greenworks

Borrskruvdragare 35Nm batteri 24V från Greenworks. Borstlös motor. Vridmoment 35Nm. 2 växlar och steglös gas. 18+1 momentkontroll. Komfortabelt grepp. Backfunktion. Variabel hastighet 0-380/0-1450rpm. Borrdjup trä upp till 35mm. Borrdjup stål upp till 13mm. Led-lampa. Vikt 1,3kg (utan batteri).

Greenworks GD24DD35 är en sladdlös borrmaskin som är perfekt för hemmafixarprojekt tack vare sin lätta vikt och högpresterande borstlösa motor med ett vridmoment på 35 Nm. Den drivs med ett avancerat 24V-batteri som kan användas med alla övriga 24V-verktyg.

Lätt sladdlös borrmaskin/skruvdragare för hemmafixare
Greenworks GD24DD35 är en robust och lätt 24V borrmaskin avsedd för hemmafixande. Verktyget, som drivs med ett avancerat 24V-litiumjonbatteri, har hög prestanda trots sin kompakta storlek. Den är garanterat praktisk då du inte behöver bekymra dig för några elkablar. Sätt bara i batteriet och börja arbeta. Borrmaskinen har två växlar och ett variabelt hastighetsreglage. Med sina 18+1 momentinställningar, inklusive framåtdrift och reversering, har GD24DD35 en perfekt inställning för vilket jobb som helst. Med en verktygslös chuck byter du borr/mejselbits enkelt och snabbt och den integrerade LED-lampan gör att du alltid ser bra i mörka arbetsområden.

Hög prestanda och hög effektivitet
Med en avancerad borstlös motor ger GD24DD35 maximal kraft vid borrning och skruvdragning, samt lång livstid och längre körtider jämfört med motsvarande borstade motorer.

Högt vridmoment och god kontroll
Med ett vridmoment på 35 Nm underlättar borrmaskinen hemmafixandet, såsom borrning i trä och i väggar. Den tvåväxlade motorn och det ställbara hastighetsreglaget ger full kontroll under användning då man lätt ställer in rätt kraft för rätt arbetsuppgift.

Ingår i 24V-familjen
Greenworks GD24DD35 är bekväm att hantera utan elkablar att bekymra sig för. Sätt bara i det avancerade 24V-batteriet så är du redo att börja arbeta. Batteriet ingår i Greenworks 24V-familjen och kan användas med en rad olika verktyg, allt från vinkelslipar, slagskruvdragare, cirkelsågar och även trädgårdsmaskiner.

Fördelar
 • Kompakt sladdlös borrmaskin/skruvdragare
 • Borstlös motor ger lång livstid
 • Lätt vikt och enkel att använda
 • 2-växlad med framåtdrift och reversering
 • 18+1 momentinställningar, klarar alla typer av jobb
 • Verktygslöst chuck
 • LED-lampa lyser upp mörka arbetsområden
 • Inga elkablar att bekymra sig för
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Elverktyg: Allt för hemmafixarens verktygsgarderob
Greenworks utbud av högkvalitativa elverktyg är som gjorda för dig som ofta renoverar hemma eller tar dig an spännande DIY-projekt. Det är en växande trend att fixa och dona på egen hand i hemmet – för visst är det en härlig känsla att bara ha sig själv att tacka för ett riktigt lyckat byggprojekt? Det kanske är dags att bygga den där trädkojan som ungarna tjatat om i åratal? Eller platsbygga en praktisk garderob för det där kluriga hörnet med oregelbundet snedtak i sovrummet? Oavsett vad för projekt du ska ta dig an kan vi garantera att Greenworks elverktyg bidrar till ett både roligare och smidigare arbete. Verktygen lämpar sig dock precis lika bra för dig som helt enkelt behöver en uppsättning med basverktyg för vardagligt, enkelt underhåll runtom i hemmet.

Såga, borra, skruva och slipa på ett effektivt och smidigt sätt
Det är en specifik detalj som får Greenworks elverktyg att sticka ut extra mycket, och det är att spänningen ligger på hela 24V. De flesta av Greenworks konkurrenter erbjuder en spänning på 18V – vi skapar alltså möjlighet till en helt annan kraft i Greenworks verktyg. Förutom den kraftfulla prestandan kan du även räkna med en lätt vikt och ökad rörelsefrihet tack vare den sladdlösa designen. Nu behöver du inte längre anpassa din arbetsplats efter var närmaste eluttag sitter, och inte heller begränsa dina rörelser på grund av en bökig sladd. Det innebär att du kan ha din arbetsplats precis var du vill! Såga upp dina plankor till trädkojan ute i trädgården, eller bygg ett utomhusbord för barnen ute i den soliga trädgården på sommaren. Det är livskvalitet!

Spara pengar och arbeta längre med batteridrift
Greenworks avancerade litiumjonbatterier på 24V har hög prestanda, den kompakta storleken till trots. Batterisystemet låter dig dessutom använda samma batteri till flera verktyg ur samma serie. Det innebär att du kan spara stora summor pengar om du redan har ett batteridrivet verktyg från Greenworks 24V-serie, eftersom du slipper köpa ännu ett batteri till det nya verktyget. Du kan enkelt plocka ur batteriet från det ena verktyget och stoppa in i det nya. Eftersom motorerna på samtliga verktyg är borstlösa får du även längre körtid och livstid än med borstade varianter. Flera av Greenworks verktyg är till råga på allt försedda med praktiska LED-lampor som lyser upp ditt arbetsområde.

Tekniska Detaljer
 • Hastighetsvariabel: 0-3000 RPM
 • Justering av basvinkel: Max 45°
 • Körtid 2Ah: <40 min
 • Körtid 4Ah: <80 min
 • Max. tjocklek metall: 8 mm
 • Max. tjocklek trä: 100 mm
 • Motortyp: Borstlös
 • Spänning: 24V
 • Systemspänning: 24V
 • Vikt: 1,054 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks