BRASKAMIN DELIA MED TÄLJSTEN KAMINEXPERTEN

Svart
ART.NR: 6115406
Braskamin i modern design med ett stort och fint frontglas för perfekt insyn till lågorna.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

BRASKAMIN DELIA MED TÄLJSTEN KAMINEXPERTEN

Braskamin Delia är klädd med värmelagrande serpentinosten och har en avsvalningstid på cirka sju timmar. Eldstaden är klädd med vermeculit och utrustad med skakroster, asklåda och uttag för uteluftsanslutning bakåt.

Kaminen har bra fungerande konvektion och sprider värme i bostaden väl. Förbränningskammarens delar är möjliga att byta ut. Kaminen ska anslutas till rökkanal dimensionerad för rökgastemperatur med max. 350°C.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 1061

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.