BRASKAMIN JYDEPEJSEN PANORAMA 1500 KAMINEXPERTEN

Svart
ART.NR: 6115389
Braskamin Jydepejsen Panorama 1500 är en fyrkantig kamin med ett stort vinklat glas som ger en bra utsikt över elden från flera vinklar.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

BRASKAMIN JYDEPEJSEN PANORAMA 1500 KAMINEXPERTEN

Kubistisk braskamin med stort vinklat glas som ger en bra utsikt över elden från flera vinklar. Modellens stora, självstängande dörr bidrar till de rena, raka linjerna och ger kaminen ett elegant utseende. DuplicAir luftsystem är givetvis inbyggt och säkrar ett enkelt handhavande och optimal förbränning.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 01101110

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.