BRASKAMIN JYDEPEJSEN SENZA TÄLJSTEN KAMINEXPERTEN

Finns i flera utföranden
ART.NR: 6115393
Braskamin Jydepejsen Senza Täljsten är en elegant kamin för hus med låga värmebehov som lågenergihus, mindre rum eller sommarhus.
Läs mer
Modell:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

BRASKAMIN JYDEPEJSEN SENZA TÄLJSTEN KAMINEXPERTEN

Braskaminens dörr och topp är tillverkade av hållbart gjutjärn. Dörren är självstängande med magneter vilket ger en stilren känsla.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 14510000

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.