BRASKAMIN KE 3020 KAMINEXPERTEN

Finns i flera färger
ART.NR: 6115407
Braskamin på pelare i modern design med ett stort och fint frontglas och två sidoglas för perfekt insyn till lågorna.
Läs mer
Färg:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

BRASKAMIN KE 3020 KAMINEXPERTEN

Braskaminens eldstad är klädd med vermeculit och är utrustad med skakroster och asklåda. Luckans tjocklek är av stål på 5 mm. Handtagen är kromade, vilket är en slitstark ytbehandling som minskar risken för slitage. I vedfacket finns uttag för uteluftsanslutning neråt eller bakåt.

Läs mer
Varumärke Kaminexperten
Leverantörens artikelnummer 1078-01

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.