DJUPRENGÖRINGSMEDEL OXYPOWER TRÄGOLV BONA

850 ml
ART.NR: 6111173
Bona OxyPower Djuprengöringsmedel för Trägolv är deras kraftfullaste rengöringsmedel hittills. Använd rengöringsmedlet med Bona Mikrofibermopp rengöring för bästa resultat!
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

DJUPRENGÖRINGSMEDEL OXYPOWER TRÄGOLV BONA

Rengöringsmedlet är förstärkt med väteperoxid som ger 3X rengöringseffekt. Speciellt utvecklad för att lösa upp kraftig uppbyggnad av smuts och ge ditt trägolv en djuprengöring utan extra arbetsinsats. Ett vattenbaserat och GREENGUARD-certifierat rengöringsmedel som gör att du kan känna dig trygg med att det är säkert för din familj, dina golv och vår miljö. Rengöringsmedlet är bruksfärdigt – ska ej spädas.

Egenskaper

•Förstärkt med väteperoxid
•3X rengöringseffekt
•Färdig att använda – bara att spraya och torka
•Monteras på Bona Spraymopp
•Bona – Rekommenderat av proffs sedan 1919
Läs mer
Varumärke Bona
Leverantörens artikelnummer WM857041041

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Något som sätter prägel på rummet men som man kanske inte alltid tänker på är golvet. Ett snyggt och välbehandlat golv är inte bara skönt för våra fötter att gå på utan även en fröjd för ögat. För att få ett sprakande golv behöver du inte heller köpa nytt, vilket gammalt golv som helst kan få ett nytt och fräscht utseende genom en ordentlig ytbehandling.
  • Det finns nästan lika många metoder för att underhålla ett golv som antal varianter av golvbeläggningar. Med dagens effektiva produkter som både vårdar, återställer och skyddar går arbetet snabbt och du får återuppleva den nylagda känslan igen. I denna guide kommer vi att visa hur det regelbundna underhållet för olika golvtyper ska genomföras men även hur mindre skador kan åtgärdas.