DUSCHTOALETT VÄGGHÄNGD AQUACLEAN MERA COMFORT GEBERIT

ART.NR: 6467024
AquaClean Mera Comfort är en stilren och vägghängd duschtoalett från Geberit som erbjuder ett komfortabelt och luktfritt bruk av toalett.
Läs mer
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

DUSCHTOALETT VÄGGHÄNGD AQUACLEAN MERA COMFORT GEBERIT

AquaClean Mera Comfort är en stilren och vägghängd duschtoalett från Geberit som erbjuder ett komfortabelt och luktfritt bruk av toalett.

Geberit AquaClean Mera är med sin svävande design en av de mest köpta duschtoaletterna i Europa och sätter nya standarder i varje avseende. Mera WC lämpar sig för alla som vill skämma bort sig med extra wellness. Utöver den pålitliga WhirlSpray-duschtekniken och det kantlösa porslinet med TurboFlush-spolningsteknik triumferar Mera duschtoalett med ytterligare komfortfunktioner.

Egenskaper:

- WhirlSpray-duschteknik
- TurboFlush-spolningsteknik
- Kantlöst wc-porslin
- Separat ladydusch
- Varmluftstork
- Fjärrstyrningsapp
- Reglerbar duscharmsposition
- Reglerbar temperatur på duschstrålen
- Oscillerande duschstråle
- Luktutsugningsenhet
- Fjärrkontroll
- Avkalkningsfunktion
- Energisparläge
- Närhetssensor
- QuickRelease-funktion för sits och lock
- WC-sitsuppvärmning
- Beröringsfri automatisk mekanism för WC-locket
- Orienteringsljus

Läs mer
Varumärke Geberit
Leverantörens artikelnummer 7821187

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Huset i särklass mest använda stol skänks sällan särskilt många tankar – trots att den är oumbärlig i ett modernt hem. Eftersom toaletten ska hålla i många år är det klokt att ta reda på vilka alternativ som finns och vad som passar bäst i ditt hem. Ska du ändå renovera ditt badrum kanske du ska överväga att installera en toalett som är inbyggd i väggen, vilket är både snyggt och praktiskt.
  • En vägghängd tron i det mest besökta rummet i ditt hus kan vara lika stiligt som praktiskt. Valet när det kommer till toalett är viktigt, då det är en produkt som används ofta och ska hålla i många år. Vägghängda toaletter ställer lite andra krav på den bakomliggande konstruktionen än en golvstående modell, men med rätt förberedelser blir installationen enkel och resultatet perfekt.