Eldstad Notski 60 cm Svart Muurikka

Svart
ART.NR: 61161824
Notski eldstad har en behändig storlek, den är lätt att flytta och den har en stekyta som passar Muurikkas pannor.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Eldstad Notski 60 cm Svart Muurikka

Eldstad Notski från Muurikka – den färdiga platsen för lägerelden med god lufttillförsel! Notski eldstad har en behändig storlek, den är lätt att flytta och den har en stekyta som passar Muurikkas pannor.
Eldstaden är lätt att montera och ta isär och kräver inte mycket utrymme. Grillen är tillverkad av finskt stål av hög kvalitet och ytorna är behandlade med färg som tål höga temperaturer.

Eldstad Ø 60 cm. Arbetshöjden kan ställas in mellan 53 och 63 cm. Stekyta Ø 25 cm.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 43006100
Varumärke Muurikka

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Med en kamin kan du göra ett rum till en central samlingsplats med en härlig eldstad som sprakar en kall kväll. Dessutom innebär en kamin ett kostnadseffektivt tillskott till uppvärmningen som även fungerar vid strömavbrott. Förutsättningarna skiljer sig mellan olika hus, men lösningarna är många. Ta reda på vad som gäller för ditt hus och välj sedan en passande kamin i vårt stora sortiment.
  • Öppna spisar är vanliga i Sverige men används idag främst för mysfaktorns skull då verkningsgraden är så låg. Det går dock att på ett relativt enkelt och kostnadseffektivt sätt konvertera den öppna spisen till en högpresterande eldstad. Eftersom både rökkanal och eldstad till att lagra värmeenergin redan finns, är de största och svåraste momenten är redan avklarade.