Elektriskt Bastuaggregat Spirit Harvia

Finns i flera varianter
ART.NR: 687191058
Harvia Spirit of Löyly. Det högkvalitativa designaggregatet är formgivet och tillverkat i Finland. Den är ett av Harvias mästerverk och kombinerar en fantastisk bastuupplevelse med säkerhet och tillförlitlighet.
Läs mer
Effekt:
Utförande:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Elektriskt Bastuaggregat Spirit Harvia

Harvia Spirit of Löyly
Det högkvalitativa designaggregatet är formgivet och tillverkat i Finland. Den är ett av Harvias mästerverk och kombinerar en fantastisk bastuupplevelse med säkerhet och tillförlitlighet. Aggregatets utformning skyddar bastuns struktur och skapar en jämn temperatur tack vare unika och diskreta ventilationskanaler. Kanalerna kyler väggarna och förbättrar luftflödet genom värmeelementen, vilket skapar en jämn värme i bastun. De rundade formerna på det elektriska bastuaggregatet Harvia Spirit utstrålar naturlig design. Aggregatets design framhäver de runda stenarna och skapar en modern men elegant atmosfär med mild ånga. Aggregatet är utrustat med WiFi och är lätt att använda. Som namnet antyder är Harvia Spirit din bastus själ, och den garanterar en mjuk och njutbar bastuupplevelse. Aggregatet Harvia Spirit är kompatibelt med de vanligaste styrenheterna, och Harvia Xenio WiFi och mobilappen MyHarvia ger den bästa och mest mångsidiga användarupplevelsen. Med styrenheten Xenio WiFi och mobilappen MyHarvia kan du styra alla funktioner i din bastu, till exempel temperatur, belysning och ventilation. Styrenheter säljs även separat.

  • Elegant designaggregat med rundade former
  • Gott om synliga stenar
  • Unika ventilationskanaler skapar jämn temperatur i bastun
  • Rekommenderade stenar: R-99 rund olivindiabas 5–10 cm x 55 kg
  • Litet och säkert aggregat som monteras på väggen
  • Kompatibelt med olika styrenheter, till exempel Xenio WiFi CX170XW. Styrenhet säljs separat


Läs mer
Varumärke Harvia

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • För att bastun snabbt ska bli varm och redo för bastubad bör den inte vara för stor, då det tar längre tid att värma upp en större volym. Ett sätt att hålla nere volymen är att ha en lägre takhöjd, vilket också har inverkan på lavarnas sitthöjd. I en bastu mäts lavarnas placering från taket, dit värmen stiger, och inte som brukligt för bänkar att mäta från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är ca 100–120 cm och därefter 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att invändig takhöjd i en bastu med två nivåer bör vara ca 2,0–2,2 m, vilket även har den fördelen att det lätt går att bygga en bastu i ett befintligt rum utan åverkan på rummets innertak.
  • En viktig aspekt med en bastu är att den snabbt blir varm, vilket beror på ett flertal faktorer. Dels gäller det att isolera tillräckligt för att behålla värmen inne även på vintern men även storleken på bastun påverkar. En större bastu har en större volym som ska värmas upp och då värmen stiger gäller det att inte ha högre i tak än nödvändigt. Av det skälet mäts lavarnas sitthöjd från taket, istället för som brukligt med bänkar att det mäts från golvet. Lämpligt avstånd från tak till översta laven är 100–120 cm och sedan 40–45 cm ner till nästa lav. Detta gör att en lämplig takhöjd för en bastu med två sittnivåer bör vara 2,0–2,2 m.
  • Bastun är din naturliga plats för återhämtning, ditt egna lilla spa att njuta i.  Du vill att din favoritplats ska fungera på bästa sätt, eller hur? Då ska den vara rätt utrustad och ha en mysig inredning. I den här guiden går vi steg-för-steg igenom hur du inreder bastun på bästa sätt.