Element Novello Plinth Stelrad

Finns i flera varianter
ART.NR: 687277519
Novello Plinth, med sina 200 mm i höjd, är den perfekta lösningen för utrymmen med fönster från golv till tak, t ex butiks-lokaler, verandor och vinterträdgårdar. Dess diskreta konstruktion innebär att denna radiator passar perfekt i alla interiörer.
Läs mer
Modell:
Längd:
st
delivery-truck
Endast online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Element Novello Plinth Stelrad

Novello Plinth, med sina 200 mm i höjd, är den perfekta lösningen för utrymmen med fönster från golv till tak, t ex butiks-lokaler, verandor och vinterträdgårdar. Dess diskreta konstruktion innebär att denna radiator passar perfekt i alla interiörer. Novello Plinth kan anslutas antingen som en ventil- eller kompaktradiator.

Läs mer
Varumärke Stelrad

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Det är kanske inte alla värmeelement som vinner priser för sin estetiska skönhet. Då är det tur att det är lätt åtgärdat med ett stiligt elementskydd som samtidigt släpper igenom den goa värmen. Bäst av allt är att det är ett roligt projekt som inte heller är så svårt eller kräver en hel arsenal av specialverktyg. Vill du så kan du även anpassa designen till just din stil.
  • Rummets storlek avgör hur mycket värmeeffekt du behöver och därmed hur stort elementet ska vara. Ofta placeras elementen under fönster för att motverka kallras – elementet bör ha samma bredd som fönstret. Effekten på elementet ska klara rummets effektbehov och beroende på hur välisolerat huset är kan detta skilja sig åt. Som tumregel brukar man ange 60-70W per kvadratmeter golvyta eller 25-30W per kubikmeter luft i rummet.
  • Bostäder som värms med hjälp av vattenburna element - eller radiatorer som de också kallas - är vanligt. De kräver inte mycket underhåll med då och då kan lite fix behövas så du kan njuta av skön värme i ditt hem. Kalla element är inget kul men som tur är så är det oftast lätt fixat för dig som vill gör jobbet själv.