Övriga trädgårdsmaskiner

Köp dina trädgårdsmaskiner på Byggmax. Vi samlar allt i en och samma butik. När det kommer till trädgården så finns det en hel del verktyg och maskiner som kan göra ett hårt jobb både lättare, roligare och mer effektivt. Hos oss hittar du vedklyv, markvibrator, olika modeller av kompostkvarn, plattrensare, betongblandare, kantskärare, terrasstvätt, lågtryckstvätt och högtryckstvätt. Ja, helt enkelt allt som kan behövas till trädgårdens alla ytor. Missa inte heller vår populära traktor Estate som den med stor trädgårdsyta kan få mycket nytta av.

Hur använder man en vedklyv?

En vedkap använder man när man ska klyva tjocka och många stockar till mindre vedträn. Olika modeller klarar av olika diameter på stockarna. Ju större modell – desto större stockar kan du klyva. En vedklyv är alltid utrustad med säkerhetsskydd, tydliga instruktioner och säkerhetsanvisningar.

Hur fungerar en kompostkvarn?

En kompostkvarn är en maskin utrustad med ett malningssystem och ofta en uppsamlingsbox för det nermalda materialet. En kompostkvarn klarar av att mala ner mindre grenar, ogräs, kvistar, buskar och annat du rensat bort från trädgården. Detta påskyndar processen i ditt kompostutrymme och gör att materialet tar mindre plats.

Vill du ha tips på hur du lyckas bäst med din kompost? Läs vår gör det själv guide som ger de allra bästa tipsen som får dig att lyckas med din kompost.

När ska man använda en lågtryckstvätt?

En lågtryckstvätt används för skonsam rengöring av känsliga ytor. Med en lågtryckstvätt från Byggmax rengör du enkelt din cykel, barnvagn, cross eller dina trädgårdsmöbler utan att behöva oroa dig för att ytorna förstörs av det höga trycket som finns i en högtryckstvätt.

66 artiklar

66 artiklar