Lim, tejp och fog

Hos oss på Byggmax hittar du lim, tejp och fog till ett bra pris. Letar du efter tejp och lim till små och stora projekt? Hos oss hittar du allt du behöver för att kunna limma och foga bygg- och inredningsprojekt.

Limma istället för att borra

Har du ett helkaklat badrum? Då kan du sätta upp handdukskrokar utan att borra. Fäst krokarna med lim eller dubbelhäftande tejp så slipper du oroa dig för att kakelplattorna spricker när du borrar. Dessutom minimerar du risken för fuktskador när du limmar upp dina krokar, eftersom det inte finns något hål där fukten kan leta sig igenom och ner under spärrskiktet. Om du måste använda borr och plugg för att sätta upp tunga produkter i våtutrymmen, kaklade eller inte, är det viktigt att du använder fog runt borrhålet. En silikonfog sluter tätt och förhindrar att fukt tränger igenom. Du hittar både olika sorters fogmaterial och nödvändiga fogverktyg i vår sortiment.

Välskötta penslar håller länge

Lim, penslar och roller är ett måste för hemmafixaren att ha i förrådet. Då är du väl förberedd för olika bygg- och renoveringsprojekt. Satsa några kronor extra på penslarna du köper och rengör dem ordentligt när du har använt dem, så håller de i många år. Behöver du måla mer än ett lager med färg med 10-12 timmars torktid mellan strykningarna, kan du med fördel förvara penseln eller rollern i en väl tillsluten plastpåse. Då behöver du inte rengöra målarredskapen förrän du är klar med ditt projekt. Läs på färg- eller limburken och följ rengöringsinstruktionerna så riskerar du inte att förstöra dina penslar eller rollers. Med rätt skötsel kommer de vara som nya varje gång du använder dem!

Fäst med lim och tejp från Byggmax

Hos Byggmax hittar du lim i olika former för stora och små bygg- och inredningsprojekt. Fyll på förrådet och var väl förberedd när kreativiteten och bygglusten slår till!

55 artiklar

 1. Patronspruta Proffs
  proff 300ml
  Patronspruta Proffs
  Pris från
  159   kr /st
 2. Konstruktionslim
  300ml
  Konstruktionslim
  Pris från
  52 95 kr /st
 3. Förtunning 1l
  Cellulosa
  Förtunning 1l
  Pris från
  67 95 kr /st
 4. TRÄLIM POLYURETAN BOSTIK
  500 ml
  TRÄLIM POLYURETAN BOSTIK
  Pris från
  195   kr /st
 5. Lim- och klotterborttagning Nitor
  1 l
  Lim- och klotterborttagning Nitor
  Pris från
  99 95 kr /st
 6. STENLIM BOSTIK
  Skumlim för sten, 500 ml
  STENLIM BOSTIK
  Pris från
  98 95 kr /st
 7. TRÄLIM INNE BOSTIK
  Hobbylim, 100 ml
  TRÄLIM INNE BOSTIK
  Pris från
  34 95 kr /st
 8. Limpistol EG212 Rapid
  För 12 mm limstavar
  Limpistol EG212 Rapid
  Pris från
  249   kr /st
 9. Limpistol Hobby Rapid
  För 12 mm limstavar
  Limpistol Hobby Rapid
  Pris från
  169   kr /st

55 artiklar