Lim, tejp och fog

Hos oss på Byggmax hittar du lim, tejp och fog till ett bra pris. Letar du efter tejp och lim till små och stora projekt? Hos oss hittar du allt du behöver för att kunna limma och foga bygg- och inredningsprojekt.

Limma istället för att borra

Har du ett helkaklat badrum? Då kan du sätta upp handdukskrokar utan att borra. Fäst krokarna med lim eller dubbelhäftande tejp så slipper du oroa dig för att kakelplattorna spricker när du borrar. Dessutom minimerar du risken för fuktskador när du limmar upp dina krokar, eftersom det inte finns något hål där fukten kan leta sig igenom och ner under spärrskiktet. Om du måste använda borr och plugg för att sätta upp tunga produkter i våtutrymmen, kaklade eller inte, är det viktigt att du använder fog runt borrhålet. En silikonfog sluter tätt och förhindrar att fukt tränger igenom. Du hittar både olika sorters fogmaterial och nödvändiga fogverktyg i vår sortiment.

Välskötta penslar håller länge

Tejp samt penslar och roller är ett måste för hemmafixaren att ha i förrådet. Då är du väl förberedd för olika bygg- och renoveringsprojekt. Satsa några kronor extra på penslarna du köper och rengör dem ordentligt när du har använt dem, så håller de i många år. Behöver du måla mer än ett lager med färg med 10-12 timmars torktid mellan strykningarna, kan du med fördel förvara penseln eller rollern i en väl tillsluten plastpåse. Då behöver du inte rengöra målarredskapen förrän du är klar med ditt projekt. Läs på färg- eller limburken och följ rengöringsinstruktionerna så riskerar du inte att förstöra dina penslar eller rollers. Med rätt skötsel kommer de vara som nya varje gång du använder dem. Behöver du köpa inomhusfärg har vi även det i vårt sortiment.

Fäst med lim och tejp från Byggmax

Hos Byggmax hittar du lim i olika former för stora och små bygg- och inredningsprojekt. Fyll på förrådet och var väl förberedd när kreativiteten och bygglusten slår till!

51 artiklar

 1. STENLIM BOSTIK
  Skumlim för sten, 500 ml
  STENLIM BOSTIK
  Pris från
  110   kr /st
 2. LIM & BYGGFOG TEC7 VIT
  MS-Polymer, 310 ml
  LIM & BYGGFOG TEC7 VIT
  Pris från
  179   kr /st
 3. LIM & BYGGFOG TEC7 SVART
  MS-polymer, 310ml
  LIM & BYGGFOG TEC7 SVART
  Pris från
  179   kr /st
 4. Konstruktionslim
  300ml
  Konstruktionslim
  Pris från
  52 95 kr /st
 5. Trälim
  Ute, D3, 750ml
  Trälim
  Pris från
  59 95 kr /st
 6. Cellplastlim
  300ml
  Cellplastlim
  Pris från
  54 95 kr /st
 7. TRÄLIM POLYURETAN BOSTIK
  500 ml
  TRÄLIM POLYURETAN BOSTIK
  Pris från
  172   kr /st
 8. Lim & Byggfog - All in one
  Vit, 290ml
  Lim & Byggfog - All in one
  Pris från
  74 95 kr /st
 9. LIM & BYGGFOG TEC7 GRÅ
  MS-Polymer, 310ml
  LIM & BYGGFOG TEC7 GRÅ
  Pris från
  179   kr /st
 10. Trälim Inne
  Inne, 750ml
  Trälim Inne
  Pris från
  54 95 kr /st
 11. Aceton 1L
  Löser fett, olja och hart
  Aceton 1L
  Pris från
  39 95 kr /st
 12. Patronspruta
  300ml
  Patronspruta
  Pris från
  49   kr /st

51 artiklar