Målningstillbehör

Målningstillbehör från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Hos Byggmax hittar du alla verktyg du behöver för att göra om hemma. Bra verktyg ger bästa resultat och med våra produkter blir det en fröjd att måla om hemma.

Ett enkelt sätt att förändra ditt hem
Inomhusmålning är ett enkelt sätt att fräscha upp ett rum på. Med målningstillbehör från Byggmax kan du lita på att jobbet blir ordentligt gjort. Måla väggarna med en roller för snabbast resultat. Välj din roller utifrån vilken typ av yta du är ute efter. En roller med kort lugg ger en slät vägg och en roller med lång lugg ger väggen struktur. Kom ihåg att du också bör använda en mindre pensel för små detaljer till exempel runt dörrar och lister. Oavsett vilket resultat du är ute efter är det lätt att hitta rätt produkter hos oss. Fråga gärna våra butiksexperter efter fler tips!

Skapa din personliga oas
Hos Byggmax finns alla verktyg och produkter du behöver för att lyckas med dina hemmaprojekt. Våra målningstillbehör ger ett snyggt och hållbart resultat. Kom ihåg att innan du börjar måla är det viktigt med förarbete. Ett tips är att dammsuga väggar eller sopa dem med en mjuk borste. Sedan är det bara att gå loss med våra penslar och roller! Kom ihåg att rengöra dina verktyg efter målning så håller de för fler användningstillfällen. Vi har även ett stort utbud av verktyg, fästen och andra tillbehör som hjälper dig att lyckas med dina gör-det-själv projekt. Vi hjälper dig att skapa ett personligt hem som du kan njuta länge av.

Allt för din målning finns hos Byggmax
Med våra målningstillbehör kan du på egen hand skapa ett vackert och hållbart resultat. Vi har alla penslar och tillbehör som behövs för att fixa hemma.

2 artiklar

2 artiklar