Hatthylla

Köp din hatthylla billigt och bekvämt på nätet. I vårt sortiment finns flera gedigna modeller i olika utföranden. Vilken skulle passa bäst i din hall? På Byggmax hittar du både vit hatthylla och svart hatthylla som utan tvekan är de vanligaste färgerna. Skapa mer utrymme för förvaring i hallen med hatthyllan.


Köp din hatthylla på Byggmax

En hatthylla är en riktigt klassiker i varje hall du kliver in i.  Nog för att undanstoppad förvaring är underbart. Men om vi ska var realistiska så är en klassisk hatthylla ett fantastiskt alternativ där man snabbt hänger av sig sin jacka och kastar upp mössa och vantar när man är på språng och snart ska ut igen.

 

Hatthylla med rätt mått

Platsbrist i hallen är igenkänning hos många. Hur mycket förvaring man än har så tycks det alltid vara fullt. Anpassa valet av hatthylla efter storleken på din hall men kom ihåg att förvaring i hallen alltid behövs. Har du plats så satsa på en större modell. På Byggmax hittar du de vanligaste måtten. Välj bland hatthylla i bredderna 50 cm, 60 cm, 100 cm och 120 cm.  Hittar du inte rätt mått? Bygg din egen hatthylla med vårt billiga virke.

2 artiklar

2 artiklar