Hatthylla

En hatthylla är en riktigt klassiker i varje hall du kliver in i.  Nog för att undanstoppad förvaring är underbart. Men om vi ska var realistiska så är en klassisk hatthylla ett fantastiskt alternativ där man snabbt hänger av sig sin jacka och kastar upp mössa och vantar när man är på språng och snart ska ut igen.


Köp din hatthylla på Byggmax

Köp din hatthylla billigt och bekvämt på nätet. I vårt sortiment finns flera gedigna modeller i olika utföranden. Vilken skulle passa bäst i din hall? På Byggmax hittar du både hatthylla vit och hatthylla svart som utan tvekan är de vanligaste färgerna.

 

Hatthylla med rätt mått

Platsbrist i hallen är igenkänning hos många. Hur mycket förvaring man än har så tycks det alltid varit fullt. Anpassa valet av hatthylla efterstorleken på din hall men kom ihåg att förvaring i hallen alltid behövs. Har du plats så satsa på en större modell. På Byggmax hittar du de vanligaste måtten. Välj bland hatthylla 50 cm, hatthylla 60 cm, hatthylla 100 cm och hatthylla 120 cm.  Hittar du inte rätt mått? Bygg din egen hatthylla med vårt billiga virke.

2 artiklar

2 artiklar