Hyllplan

Hos oss hittar du hyllplan av bra kvalitet till ett riktigt bra pris. Hyllplan är grunden i de flesta förvaringssystem. Skapa dina egna lösningar så blir det som du vill ha det. Komplettera ditt hyllplan med konsoler som du kan mixa och matcha för att få en lösning som passar just ditt hem.

 

Skapa en flexibel förvaring

Hyllplan används för inomhusbruk, paneler och trappor men kan även användas för utomhusbruk efter att man behandlat materialet. Hyllplan kan också användas som snickeriskiva för allt möjligt. Med lite fantasi kan du bygga vad som helst, exempelvis skåp, effektiva hyllsystem eller möbler.

 

Hur fäster man hyllplan?

Hyllplan som används runt om i hemmet eller kanske till och med förrådet monteras enkelt med väggskenor och konsoler av metall och trä. Väggkonsolerna håller inte bara hyllplanet på plats utan blir också en snygg inredningsdetalj! Väggskenorna är lätta att montera och det enda som behövs är en borrmaskin, plugg och skruv, som du självklart hittar i vårt sortiment. När väggskenorna är uppe monterar du lätt i konsolerna i hålen. Om du inte vill ha väggskenor utan bara sätta upp enstaka hyllor, som inte ska bära så mycket vikt, kan du med fördel använda hyllkonsol.

 

Behöver du fylla på med andra handverktyg och redskap innan du sätter upp ditt nya hyllsystem, hittar du självklart även dessa i vårt sortiment. Passa på att fylla på med skruv, plugg och annat som du kan behöva till dina byggprojekt.

 

Kvalitet till ett bra pris

Byggmax furuskivor är framtagna av ett hållbart material tillverkad med modern teknik, det ger dig en kvalitetsprodukt som du kan lita på. Vi har hyllplan i ek, hyllplan i furu och givetvis vita hyllplan. Trä är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus.

 

Gör det själv

Byggmax är av och för hemmafixaren och kan du inte helt själv så vill vi hjälpa dig att lyckas med ditt byggprojekt! Med ett öppet sinne och lite fantasi kan du bygga vad som helst. För dig som behöver lite extra förvaringsutrymme kan du bygga en förvaringsbänk med hyllplan i trä. Du kanske istället är ute efter något unikt till vardagsrummet, bygg ett soffbord tillsammans med oss. Med runda hyllplan kan du dessutom bygga ett runt bord. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig med ditt projekt.

25 artiklar

 1. Kantlist
  Vit, till hyllplan, 5mx19mm
  Kantlist
  Pris från
  49 95 kr /st
 2. MDF-skiva
  18x395x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  199   kr /st
 3. MDF-skiva
  18x595x2440mm
  MDF-skiva
  Pris från
  269   kr /st
 4. MDF-skiva
  Flera storlekar
  MDF-skiva
  Pris från
  329   kr /st
 5. MDF-skiva 800x1200
  MDF-skiva 800x1200
  Pris från
  89   kr /st
 6. Kantlist Ek
  5000x19mm, för hyllplan ek
  Kantlist Ek
  Pris från
  59 95 kr /st

25 artiklar