Lagerhyllor

Köp din nya lagerhylla hos Byggmax – enkelt och billigt! Vi har även lagerhyllor med arbetsbänkar för att enkelt integrera förvaring med arbetsyta. Här kan du ha materialet och verktygen till ditt projekt nära till hands intill arbetsytan.

 

Organisera dina verktyg, vinterdäck eller trädgårdsredskap med lagerhyllor från Byggmax. Lagerhyllorna ger möjlighet till ordning och reda med smarta förvaringslösningar där du kan lasta dina saker för att frigöra värdefull golvyta och ge plats åt annat. Med lagerhyllor och ett organiserat system hittar du det du söker och ger en enklare vardag.

 

Vi har praktiska förvaringshyllor i metall med en hög kapacitet. Lagerhyllorna i metall är stabila och passar perfekt för garage- eller källarförvaring. Här kan du lasta allt från flyttkartonger till alla dina verktyg. Stabilt och utan rasrisk. Lagerhyllor finns även i plåt och trä för att du ska hitta det som passar ditt utrymme bäst. Ofta behöver du bara en skruvdragare för att kunna montera lagerhyllorna, men självklart har vi även byggbeslag och annat som kan göra dina hyllsystem snygga och lätta att få på plats.

 

Vilken lagerhylla ska jag välja?

Vilken lagerhylla du ska välja är olika beroende på vad syftet med lagerhyllan är. När det kommer till att organisera utrymmen som förråd, källaren eller kanske garaget är lagerhyllor perfekt. De bredare lagerhyllorna är lämpliga för att lasta tungt som exempelvis verktyg och maskiner. Här är det inga problem att lasta otympliga maskiner eller stora förvaringslådor.

 

Gör det själv

Du har väl inte missat våra gör det själv – projekt där vi guidar di genom hela projektet från början till slut. Vi har materialen, råden och inspirationen för att du ska lyckas med ditt projekt. Det är inte alltid lätt att bygga rätt. Behöver du hjälp med ditt byggprojekt så erbjuder vi även hantverkartjänster där du kan ta hjälp av proffs till ditt byggprojekt. Ta in offerter från hantverkare och byggföretag nära dig, på ett enkelt och smidigt sätt.

 

Billiga lagerhyllor från Byggmax

Lagerhyllor skapar ordning och reda i förrådsutrymmen och är enkla att montera. Vi har smarta och prisvärda lagerhyllor och här på Byggmax hittar du allt du behöver för att ge dina lagerhyllor en personlig touch.

2 artiklar

 1. Lagerhylla
  180x100x30cmm, metall och trä.
  Lagerhylla
  Pris från
  349   kr /st
 2. Lagerhylla med arbetsbänk
  Metall, trä, mått: 180x100x60/30cm
  Lagerhylla med arbetsbänk
  Pris från
  399   kr /st

2 artiklar