Förvaringsbox Stowaway gop

Finns i flera färger
ART.NR: 687197765
Förvaringsbox i galvaniserat stål. gop Stowaway är en rymlig och robust förvaringsbox av extremt hög kvalitet med gott om plats för t ex. redskap, grill och dynor. Med gop Stowaway får du ett högkvalitativt förvaringsutrymme som håller länge.
Läs mer
Färg:
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Förvaringsbox Stowaway gop

Förvaringsbox i galvaniserat stål
gop Stowaway är en rymlig och robust förvaringsbox av extremt hög kvalitet med gott om plats för t ex. redskap, grill och dynor. Med gop Stowaway får du ett högkvalitativt förvaringsutrymme som håller länge. Boxen är tillverkad av galvaniserat stål med slitstark och tålig ytbehandling i åtta unika lager som ger upp till 25 års garanti mot rost. gop Stowaway är enkel att montera och konstruerad för att ge en säker och hållbar plats för förvaring.
  • Robust konstruktion
  • Extremt hög kvalitet
  • Enkel att montera
  • Upp till 25 års rostgaranti
  • Finns i två färger


Läs mer
Varumärke Gop

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Första steget i förrådsnirvana? Det är alla prylar ska ha sina egna platser. Då får du bättre ordning på alla saker du samlat på dig genom åren. Och chansen att hitta dem när du behöver ökar markant. Lösningen? Inred ditt förråd med ett förvaringssystem som du lätt kombinerar ihop efter dina behov och förutsättningar.