Övriga leksaker

Övriga trädgårdsleksaker från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Bjud in till spel och lek i trädgården med produkter från bland annat Salta och Rollplay!


Trädgårdsspel

Hos Byggmax hittar du spel som passar hela familjen! Kubb, fotboll eller krocket är enkelt att plocka fram när solen skiner för att utmana grannen, vännerna eller familjen.


Trädgårdslek

I trädgården finns oändliga möjligheter för lek och bus. Happyhop har hoppborgar som ger många roliga lekmöjligheter. Välj mellan en hoppborg med bollhav eller en hoppborg som kan fyllas med vatten. Varför inte arrangera en match i fotboll, volleyboll eller basket med vännerna med hjälp av den 3-i-1 uppblåsbara planen?


Studsmatta för trädgården

På Byggmax finns även ett brett utbud av studsmattor från varumärket Salta. Välj mellan flera olika storlekar och med eller utan säkerhetsnät. Skyddsöverdrag och kantskydd finns även som tillbehör.


Nu kan barnen köra Lamborghini, Mercedes-Benz, Bentley och Porsche! Med hjälp av elbilar från Nordic Play och Rollplay kan barnen styra bilen manuellt eller så kan en vuxen köra bilen med den medföljande fjärrkontrollen.

55 artiklar

  1. STEGEGOLF NORDIC GAMES
    STEGEGOLF NORDIC GAMES
    449   kr /st
  2. KUBB NORDIC GAMES
    KUBB NORDIC GAMES
    289   kr /st

55 artiklar