Markdukar

Hos oss på Byggmax hittar du markduk till ett bra pris. Vi har kvalitativ markduk i flera varianter, allt för att du ska hitta den som passar ditt projekt allra bäst.

Markduk skyddar ditt bygge

Markduk hjälper till att skydda din konstruktion. Våra markdukar har hög vattengenomsläppning och hindrar finkornigt material från att tränga upp i din konstruktion vid dränering. Bland våra dukar för mark hittar du varianter som är för olika användningsområden. Vi har till exempel markduk i fiber eller så kallad geotextil. Denna hindrar din dränering från att slamma igen. Vi har också fiberduk avsedd speciellt för markarbeten. Den hjälper dig att separera olika typer av jordmaterial och grus men släpper samtidigt igenom fukt. Om du har frågor kring vilken markduk du ska använda till ditt projekt hjälper vi dig gärna. Med våra pålitliga varor och vår kunskap får du en konstruktion som håller länge.

Utmärkt vid trädgårdsanläggning

När du ska anlägga en trädgård kan markduk vara till stor hjälp. Den fungerar bra att använda vid till exempel terrasseringar eller när du ska anlägga en damm eller gång. Den fungerar också bra som erosionsskydd. Våra markdukar finns i olika bärighetsklasser. Dessa klasser passar till olika ändamål. Bärighetsklass nummer tre passar till exempel utmärkt för att hålla ogräs borta medan bärighetsklass nummer fem är perfekt för de mer krävande projekten. Som du säkert förstått är markduk ett mångsidigt material som både kan skydda ditt hus eller vara en praktiskt lösning i trädgården när du vill slippa ogräs och avskilja olika material som grus och jord.

Billiga markdukar hos Byggmax

Hos Byggmax hittar du flera olika varianter av billiga och kvalitativa markdukar. Om du har frågor om vilken markduk du behöver till ditt projekt hjälper vi dig gärna.

1 produkt

  1. Markduk N2
    2x25 meter, 50m2, geotextil
    Markduk N2
    Pris från
    649   kr /st

1 produkt