Golvprov Vinylgolv Black Scivaro Rigid Pergo

5x190x200 mm
ART.NR: 654915
Beställ ett golvprov innan du köper ditt nya golv så att du i lugn och ro kan jämföra golv.
OBS! Ingen ångerrätt på golvprov.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Se saldo i andra butiker
Priset kan skilja mellan våra butiker.
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

Golvprov Vinylgolv Black Scivaro Rigid Pergo

Vinylgolv Black Scivaro Rigid 5 mm är ett modernt golv i klinkerimitation som matchar alla typer av möbler och inredningsstilar. Golvet passar särskilt bra i rum där du vill skapa en stilren och inbjudande känsla. Stenimitationen ger en naturlig känsla utan att golvet känns kallt.

Med sin grund i svenska Perstorp AB är Pergo idag nästintill synonymt med högkvalitativa och slitstarka golv världen över. Förutom att ha uppfunnit det moderna laminatgolvet sitter man även på en mängd patenterade innovationer såsom TitanV, ytskiktet som gör det praktiskt talat omöjligt att slita ut ett Pergo-vinylgolv, samt Uniclic, en läggningsteknik som drastiskt minskar läggningstiden av rigida golv.

Efter att i nästan ett halvt sekel uppfunnit, framtagit och utvecklat konstformen kring laminatgolven har Pergo sedan ett par år tillbaka även gett sin in på trä- och vinylgolvsmarknaderna där man snabbt gjort sig ett respekterat och etablierat namn. Allt som allt erbjuder Pergo golv som alla har kapacitet att motstå vardagens slitage och utmaningar, men som även står emot tidens utmaningar.

Golvläggning och klicksystem

Vinylgolv Black Scivaro Rigid 5 mm är belagt med klicksystem Uniclic. Detta klicksystem är särskilt framtaget för att passa rigida golv, dvs. golv med styvare kärna. Pga. den styvare kärnan är golvet även extra enkelt att lägga samtidigt som eventuella ojämnheter i undergolvet enklare kan jämnas ut av det styva golvet. Två styva skikt förstärkta med glasfiber förhindrar att golvet slår sig.

AquaSafe

Pergos AquaSafe-teknologi ger golven bästa möjliga motståndskraft mot vatten och fukt. Det gör det möjligt att lägga golv i våta utrymmen så länge som läggning och montering sker enligt branschmannamässig standard. AquaSafe skapar en förseglad yta givet korrekt installation som går hela vägen ner i fasningarna. Ytan stoppar effektivt väta från att träna ner i golvet och hjälper även till att skydda mot smuts och spill.

Garanti

Vinylgolv Black Scivaro Rigid 5 mm innefattas av 25 års garanti i hemmamiljö mot vattenskador, slitage och delaminering. För kommersiellt bruk gäller 5 år. Golvet är fritt från ortoftalat.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 888775
Varumärke Pergo