Gräsklippare 46 cm 2X24V Ink. 4X4Ah batteri & Dubbelladdare Greenworks

8 cm, 55 l
ART.NR: 687206569
Drivs av 2 kraftfulla 24V-batterier och den borstlösa motorn ger mer kraft och effektivitet. Fyra batterifickor för ännu längre drifttider. 3 i 1-funktion: bioklipp, sidoutkast och bakuppsamling. Fällbart handtag för kompakt förvaring. Upprätt förvaringsposition. Självgående. Klippa gräs? Gör det smidigt, snabbt och bekymmersfritt!. Förr i tiden var gräsklippning en svettig, tung och tidskrävande uppgift som de allra flesta gärna sköt upp tills gräsmattan liknade en djungel. Bensinen från gräsklipparen stank, grannarna klagade över oljudet och det tunga maskineriet krävde en hel del muskler för att kunna avverka hela trädgården.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Gräsklippare 46 cm 2X24V Ink. 4X4Ah batteri & Dubbelladdare Greenworks

Drivs av 2 kraftfulla 24V-batterier och den borstlösa motorn ger mer kraft och effektivitet
 • Fyra batterifickor för ännu längre drifttider
 • 3 i 1-funktion: bioklipp, sidoutkast och bakuppsamling
 • Fällbart handtag för kompakt förvaring
 • Upprätt förvaringsposition
 • Självgående


Klippa gräs? Gör det smidigt, snabbt och bekymmersfritt!
Förr i tiden var gräsklippning en svettig, tung och tidskrävande uppgift som de allra flesta gärna sköt upp tills gräsmattan liknade en djungel. Bensinen från gräsklipparen stank, grannarna klagade över oljudet och det tunga maskineriet krävde en hel del muskler för att kunna avverka hela trädgården. Med gräsklippare från Greenworks blir saken dock en helt annan. Att fixa gräsmattan har aldrig varit enklare! Om du helst slipper arbetet helt och hållet erbjuder vi robotgräsklippare, men vi har även manuella gräsklippare för dig som ändå uppskattar ensamtid ute i trädgården. De gemensamma nämnarna för alla Greenworks modeller? Klippningen sker tyst under minimal ansträngning och trädgårdsarbetet blir plötsligt mycket mer angenämt.

Klipp gräsmattan till perfektion med batteridrivna gräsklippare
Alla gräsklippare på Greenworks drivs på batteri. Det enda du behöver tänka på innan arbetet är alltså att batteriet är laddat, annars är det bara att tuta och köra. Om du väljer en robot behöver du dock inte ens tänka på det – alla Greenworks robotgräsklippare laddar sig helt på egen hand på sin laddningsstation. Eftersom gräsklipparna drivs på batteri gör du dessutom miljön en liten tjänst varje gång du klipper gräset, samtidigt som ljud- och bullernivån är minimal. Du slipper alltså störa grannarna eller krångla med hörselkåpor. Varför inte stoppa in hörlurarna i öronen istället och lyssna på musik eller din favorit-podcast medan du klipper?

När ska man börja klippa gräset?
Årets första gräsklippning bör ske under våren när gräset precis har börjat växa. Den sista klippningen bör sedan ske när växandet precis har avstannat, alltså sent under hösten. Här kommer några andra goda råd inför gräsklippningen!
 • En god tumregel är att aldrig klippa kortare än 4 centimeter
 • Delarna av trädgården som ligger i skugga kan klippas något högre än de soliga partierna
 • Det går att klippa gräset när det är vått – bäst resultat får du dock när gräsmattan är torr. Välj därför gärna att klippa senare på dagen när gräsmattan torkat efter daggen!
 • Gräsmattan blir jämnare och finare om du varierar riktningen under klippningen


Hur ofta bör man klippa gräset?
För att få till en tät, frodig och så välmående gräsmatta som möjligt är det rekommenderat att klippa ofta och lite. Högt gräs är generellt väldigt svårt att klippa, när det växer som mest under sommarhalvåret bör du med andra ord klippa ungefär var fjärde dag. Greenworks batteridrivna gräsklippare är som gjorda för just detta! Robotarna klipper på egen hand enligt dina instruktioner, vilket skapar optimala förutsättningar för att få till det där trädgårdsmästerliga resultatet. Greenworks manuella gräsklippare är i sin tur så pass användarvänliga att du inte lär ha något emot att ta en svängom i trädgården lite oftare!

Tekniska Detaljer
 • Klippbredd: 46 cm
 • Max klipphöjd: 8 cm
 • Min klipphöjd: 2,5 cm
 • Motortyp: Borstlös
 • Systemspänning: 2x24V
 • Uppsamlarvolym: 55 l
 • Vikt: 26,3 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks