Gräsklippare 46 cm 40V för 2 batterier Greenworks

Självgående, 0,5-1,5 m/s
ART.NR: 687206567
Denna kraftfulla, mångsidiga och pragmatiska 40V självgående gräsklippare har variabel hastighet utformad för ökad användarupplevelse och bekvämlighet för dina krävande uppgifter. Den har en progressiv borstlös motor som dramatiskt minskar vibrationer och kräver minimalt underhåll.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Gräsklippare 46 cm 40V för 2 batterier Greenworks

Denna kraftfulla, mångsidiga och pragmatiska 40V självgående gräsklippare har variabel hastighet utformad för ökad användarupplevelse och bekvämlighet för dina krävande uppgifter. Den har en progressiv borstlös motor som dramatiskt minskar vibrationer och kräver minimalt underhåll. GD40LM46SP har en skärbredd på 46 cm - tillräckligt bred för att hantera ett område upp till 800 m2, och tack vare dubbla batterifack klarar den det på en laddning. Den är även tillräckligt liten för att enkelt förvaras vertikalt för att spara utrymme. 1 batteriindsats og 1 batteriholder så du altid har ekstra strøm med dig.

Greenworks GD40LM46SP är en sladdlös, självgående gräsklippare som är utformad för medelstora till stora trädgårdar med sitt 46 cm långa metalldäck och sin 3-i-1-funktion. Dubbla batterianslutningar gör det möjligt att förlänga körtiderna i större områden.

Robust metallgräsklippare för medelstora till stora ytor - Välj ett 40V 2Ah-batteri för gräsmattor på upp till 300 m² eller ett 40V 4Ah-batteri för gräsmattor på upp till 600 m² för att få samma prestanda som en bensindriven gräsklippare utan att det blir stök, buller och föroreningar. Ingen skjutsning krävs och mycket lätt att använda - Självgående innebär att de 25 cm stora bakhjulen vrider sig själva, och den har ett långt handtag för enkel hantering som går att fälla ihop för enkel förvaring. 7 klipphöjder och 3-IN-1 strimling eller uppsamling - Knivarna kan enkelt höjas från 25 mm till 80 mm, medan avklippningen kan samlas upp i den stora påsen på 55 liter eller strimlas i fina bitar för att ge näring till gräsmattan. ANVÄNDNING MED ETT GREENWORKS 40V 2Ah ELLER 4Ah BATTERI - En förpackning med enbart verktyg utan batteri. Om du redan har ett Greenworks 40V-verktyg kan du använda dess batteripaket för att spara utrymme, pengar och undvika avfall. Greenworks GD40LM46SP är en självgående gräsklippare med många funktioner och en klippbredd på 46 cm för medelstora till stora gräsmattor. Den drivs av ett avancerat 40V litiumjonbatteri och kombinerar en kompakt design med kraftfull prestanda. Som en del av 40V-familjen kan batteriet användas med alla andra tillgängliga verktyg för total flexibilitet och bekvämlighet. Med ett starkt klippdäck av metall på 46 cm och central höjdjustering erbjuder enheten ett urval av klippalternativ för alla områden. För en perfekt ren finish samlas grönt klippmaterial upp i den stora, lätt tömbara 50 liters uppsamlingspåsen. För områden med högt gräs, som fruktträdgårdar, betesmarker eller klippvägar, slängs gräset ut från sidan av klippaggregatet via en särskild utkastningsränna. Slutligen ger mulching en ren finish utan att man någonsin behöver tömma gräspåsen. Gräset cirkulerar i klippaggregatet där det klipps upp flera gånger tills det faller tillbaka till gräsmattan i små bitar, där det bryts ner och gödslar gräsmattan. Det dubbla batterifacket gör det möjligt att använda 2 x 40V-batterier för att fördubbla drifttiden. En extra fördel är att de även kan användas i alla andra verktyg i 40V-familjen, till exempel gräsklippare, häcksaxar, motorsågar eller till och med elverktyg. Den moderna borstlösa motorn garanterar maximal effektivitet med längre körtider och ökad effekt. För att göra klippningen ännu enklare är GD40LM46SP självgående. Det är bara att trycka på spaken så rör sig maskinen framåt i önskad hastighet - perfekt för större trädgårdar eller sluttande gräsmattor.

Fördelar
 • Perfekt gräsklippare för en medelstor trädgård! Klipper högt och långt gräs med lätthet
 • Kraftfull med borstlös motor - inget underhåll krävs
 • Självgående med justerbar hastighet som gör klippningen enklare
 • 3-i-1: mulching, bakre uppsamling och sidoutmatning
 • Turbofunktion - anpassar motoreffekten till den effekt som behövs
 • Två batterifack innebär dubbelt så lång drifttid. Perfekt för stora gräsmattor
 • Inkluderar 4 Ah-batteri och universalladdare


Klippa gräs? Gör det smidigt, snabbt och bekymmersfritt!
Förr i tiden var gräsklippning en svettig, tung och tidskrävande uppgift som de allra flesta gärna sköt upp tills gräsmattan liknade en djungel. Bensinen från gräsklipparen stank, grannarna klagade över oljudet och det tunga maskineriet krävde en hel del muskler för att kunna avverka hela trädgården. Med gräsklippare från Greenworks blir saken dock en helt annan. Att fixa gräsmattan har aldrig varit enklare! Om du helst slipper arbetet helt och hållet erbjuder vi robotgräsklippare, men vi har även manuella gräsklippare för dig som ändå uppskattar ensamtid ute i trädgården. De gemensamma nämnarna för alla Greenworks modeller? Klippningen sker tyst under minimal ansträngning och trädgårdsarbetet blir plötsligt mycket mer angenämt.

Klipp gräsmattan till perfektion med batteridrivna gräsklippare
Alla gräsklippare på Greenworks drivs på batteri. Det enda du behöver tänka på innan arbetet är alltså att batteriet är laddat, annars är det bara att tuta och köra. Om du väljer en robot behöver du dock inte ens tänka på det – alla Greenworks robotgräsklippare laddar sig helt på egen hand på sin laddningsstation. Eftersom gräsklipparna drivs på batteri gör du dessutom miljön en liten tjänst varje gång du klipper gräset, samtidigt som ljud- och bullernivån är minimal. Du slipper alltså störa grannarna eller krångla med hörselkåpor. Varför inte stoppa in hörlurarna i öronen istället och lyssna på musik eller din favorit-podcast medan du klipper?

När ska man börja klippa gräset?
Årets första gräsklippning bör ske under våren när gräset precis har börjat växa. Den sista klippningen bör sedan ske när växandet precis har avstannat, alltså sent under hösten. Här kommer några andra goda råd inför gräsklippningen!
 • En god tumregel är att aldrig klippa kortare än 4 centimeter
 • Delarna av trädgården som ligger i skugga kan klippas något högre än de soliga partierna
 • Det går att klippa gräset när det är vått – bäst resultat får du dock när gräsmattan är torr. Välj därför gärna att klippa senare på dagen när gräsmattan torkat efter daggen!
 • Gräsmattan blir jämnare och finare om du varierar riktningen under klippningen


Hur ofta bör man klippa gräset?
För att få till en tät, frodig och så välmående gräsmatta som möjligt är det rekommenderat att klippa ofta och lite. Högt gräs är generellt väldigt svårt att klippa, när det växer som mest under sommarhalvåret bör du med andra ord klippa ungefär var fjärde dag. Greenworks batteridrivna gräsklippare är som gjorda för just detta! Robotarna klipper på egen hand enligt dina instruktioner, vilket skapar optimala förutsättningar för att få till det där trädgårdsmästerliga resultatet. Greenworks manuella gräsklippare är i sin tur så pass användarvänliga att du inte lär ha något emot att ta en svängom i trädgården lite oftare!

Tekniska Detaljer
 • Antal klipphöjder: 7
 • Drivsystem: Självgående
 • Hastighet: 0,5-1,5 m/s
 • Klipparea 2Ah: 400 m2
 • Klippbredd: 46 cm
 • Material på klippdäck: Stål
 • Max klipphöjd: 8 cm
 • Max. klipphöjd: 80 mm
 • Min klipphöjd: 2,5 cm
 • Min. klipphöjd: 25 mm
 • Motortyp: Borstlös
 • Mulching: Ja
 • Siduttömning: Ja
 • Spänning: 40V
 • Systemspänning: 40V
 • Uppsamlarvolym: 55 l
 • Vikbart handtag: Ja
 • Vikt: 29 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks