Grästrimmer 28 cm 24V Ink. Batteri & Laddare Greenworks

Upp till 16 min, Upp till 32 min
ART.NR: 687206622
Greenworks G24LT28 sladdlös grästrimmer och kantklippare, perfekt för små trädgårdar tack vare sin lätta vikt och kompakta design. Kraften kommer från ett avancerat 24V-batteri, som kan användas med alla 24V-verktyg.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Grästrimmer 28 cm 24V Ink. Batteri & Laddare Greenworks

Greenworks G24LT28 sladdlös grästrimmer och kantklippare, perfekt för små trädgårdar tack vare sin lätta vikt och kompakta design. Kraften kommer från ett avancerat 24V-batteri, som kan användas med alla 24V-verktyg.

Kompakt sladdlös 2-i-1 grästrimmer med 28 cm klippbredd för små gräsmattor
Greenworks G24LT28 är en robust 24V grästrimmer i lättvikt som är utvecklad för mindre gräsmattor. Trimmern, som drivs med ett avancerat 24V-lithiumbatteri, har utmärkt prestanda trots sin kompakta storlek. Komfort garanteras då det varken finns bränsle och elkablar att brottas med. Sätt bara i batteriet och börja klipp. Med en klippbredd på 28 cm och ett roterande trimmerhuvud har finputsning och kantklippning i trädgården aldrig varit lättare.

Kompakt och lätt
Den lätta och kompakta designen gör att Greenworks G24LT28 är smidig att hantera under trimning och kantklippning och lätt att flytta runt i trädgården. När gräsmattan väl är tillputsad är det, tack vare det teleskopiska skaftet, lätt att förvara trimmern på minimal yta i garaget eller trädgårdsskjulet.

2 i 1-funktion – Trimning och kantklippning
G24LT28 har ett roterande huvud som gör det möjligt att växla mellan trimning och kantklippning med en enkel knapptryckning. Den större klippbredden på 28 cm har även automatiskt trådmatning. Alltså, inget trixande med att dra ut trimmertråden. Släpp bara strömbrytaren och tryck in den ingen för att mata ut tråden till rätt längd.

Ingår i 24V-familjen
Greenworks G24LT28 innebär total komfort, utan bensin och inga elkablar att brottas med. Sätt helt enkelt istället i det avancerade 24V-batteriet så är det klart att börja klippa. Då batteriet ingår i Greenworks 24V-familj kan det användas med en rad olika verktyg, allt från gräsklippare, häcksaxar, motorsågar och även elverktyg.

Fördelar
 • Kompakt sladdlös grästrimmer/kantklippare
 • Lätt och enkel att flytta runt
 • Ställbart skaft och handtag för att passa alla användare
 • Inga utsläpp
 • Tyst drift med låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än motsvarande bensindrivna verktyg
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Blad inkluderat: Nej
 • Blomskydd: Ja
 • Funktion för kantning: Ja
 • Justerbart grepp: Ja
 • Klippbredd: 28 cm
 • Körtid 2Ah: Upp till 16 min
 • Körtid 4Ah: Upp till 32 min
 • Matarsystem trimmertråd: Automatisk
 • Spänning: 24V
 • Systemspänning: 24V
 • Teleskopiskt skaft: Ja
 • Vikt: 3,675 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks