Grästrimmer 2X24V lämplig för Fastsättning Greenworks

2 mm, Bump
ART.NR: 687206627
Denna 48V-maskin drivs av 2 24V-batterier från 24V-familjen. Den ger den kraften att få jobbet gjort, även i trädgården som är lite större än vanligt.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Grästrimmer 2X24V lämplig för Fastsättning Greenworks

Denna 48V-maskin drivs av 2 24V-batterier från 24V-familjen. Den ger den kraften att få jobbet gjort, även i trädgården som är lite större än vanligt. Trimmern kommer med extra handtag som är justerbara så att du kan anpassa den efter dina behov. Som ett extra tillbehör till denna trimmer kan du köpa utbytbara delar så att du kan förvandla din trimmer till en häcksax, en stångsåg eller en kantskärare.

Greenworks GD24X2TX sladdlös grästrimmer, perfekt för små till medelstora trädgårdar tack vare sitt snabbkopplingssystem för alternativa tillbehör. Driften styrs av ett dubbelt batterisystem med 2 x 24V-batterier som ger 48V-prestanda.

Mångsidig sladdlös grästrimmer med dubbla batterier
Greenworks GD24X2TX är en slittålig och mångsidig grästrimmer med 40 cm klippbredd för små och medelstora gräsmattor. Maskinen, som drivs med ett avancerat dubbelt batterisystem, ger 48V-prestanda med hjälp av 2 x 24V-batterier. Batterierna ingår i 24V-familjen och kan därmed användas med alla andra tillgängliga verktyg för total flexibilitet och bekvämlighet. Snabburkopplingen på det delade aluminiumskaftet gör det lätt att byta alternativa tillbehör på GD24X2TX för att utföra olika trädgårdssysslor.

Bred klippbredd och bumpmatning
Grästrimmer GD24X2TX är avsedd för små till medelstora gräsmattor med sin väl tilltagna klippbredd på 40 cm och trimmerhuvud med dubbel nylontråd och automatisk bumpmatning. När mer trimmertråd ska matas fram, knacka helt enkelt trimmerhuvudet mot marken när maskinen är igång så matas tråden fram till rätt längd.

Dubbla batterier
Med Greenworks senaste innovation kan två 24V-batterier seriekopplas för att driva en 48V-motor. Fördelarna är mer effekt vid klippning då två kompakta 24V-batterier används. Batterierna kan dessutom användas med vilket verktyg som helst i 24V-familjen, allt från gräsklippare, häcksaxar, motorsågar och även elverktyg. Den avancerade borstlösa motorn ger maximal effektivitet med förlängda körtider och bättre prestanda.

Ett verktyg, oändliga möjligheter
GD24X2TX kommer med en snabburkoppling på det delade skaftet vilket gör att olika tillbehör lätt kopplas av. Diverse tillbehör kan köpas separat, såsom tillbehör för beskärning, häckklippning, kantklippning, röjning mm. För svåråtkomliga arbetsmoment finns det dessutom en ytterligare fördel med det utdragbara skaftet som ger extra räckvidd.

Fördelar
 • Mycket mångsidigt tack vare alternativa tillbehör
 • Slittålig och effektiv borstlös motor
 • Innovativt dubbelt batterisystem – 24V-fördelar med 48V-effekt
 • Prestanda jämförbar med bensindrift
 • Inga utsläpp
 • Tyst drift med låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än motsvarande bensindrivna verktyg
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Blad inkluderat: Nej
 • Diameter lina: 2 mm
 • Justerbart grepp: Ja
 • Klippdiameter: 40 cm
 • Matarsystem trimmertråd: Bump
 • Spänning: 2x 24V
 • Systemspänning: 2x24V
 • Vikt: 4,67 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks