Grästrimmer 2X24V med extra Handtag Greenworks

No, Yes
ART.NR: 687206628
2 x 24V batterier ger 48 starka volt att arbeta med för denna trimmer. Du kan variera hastigheten och justera handtaget på stången för att passa den arbetssituation du befinner dig i.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Grästrimmer 2X24V med extra Handtag Greenworks

2 x 24V batterier ger 48 starka volt att arbeta med för denna trimmer. Du kan variera hastigheten och justera handtaget på stången för att passa den arbetssituation du befinner dig i. Dubbellina och "bumpmatning" av lina.

Greenworks GD24X2LT sladdlösa grästrimmer är perfekt för små till medelstora trädgårdar tack vare en klippbredd på 33 cm och ställbar hastighet. Driften styrs av ett dubbelt batterisystem med 2 x 24V-batterier som ger 48V-prestanda.

Kraftfull 33 cm sladdlös grästrimmer med dubbla batterier
Greenworks GD24X2LT är en slittålig och robust grästrimmer med 33 cm klippbredd för små och medelstora gräsmattor. Maskinen, som drivs med ett avancerat dubbelt batterisystem, ger 48V-prestanda med hjälp av 2 x 24V-batterier. Batterierna ingår i 24V-familjen och kan därmed användas med alla andra tillgängliga verktyg för total flexibilitet och bekvämlighet. Med sitt stadiga delbara aluminiumskaft är GD24X2LT slittålig, lätt att förflytta och förvara. För total kontroll under användning, kommer maskinen med högt och lågt hastighetsläge och en ställbar hastighetsreglage som ökar körtiden samtidigt som den ger dig rätt effekt när så behövs.

Dubbla batterier
Med Greenworks senaste innovation kan två 24V-batterier seriekopplas för att driva en 48V-motor. Fördelarna är mer effekt vid trimning då två kompakta 24V-batterier används. Batterierna kan dessutom användas med vilket verktyg som helst i 24V-familjen, allt från gräsklippare, häcksaxar, motorsågar och även elverktyg. Den avancerade borstlösa motorn ger maximal effektivitet med förlängda körtider och bättre prestanda.

Ställbar hastighet
För att ge total kontroll kommer GD24X2LT med ställbar hastighet, vilket innebär att du kan styra trimmerhuvudets hastighet beroende av vilka trädgårdssysslor som utförs. För att ge ännu bättre körtider kommer maskinen med både Högt och Lågt hastighetsläge.

Bred klippbredd och bumpmatning
GD24X2LT är avsedd för små till medelstora gräsmattor med sin tilltagna klippbredd på 33 cm och trimmerhuvud med dubbel nylontråd och automatisk bumpmatning. När mer trimmertråd ska matas fram, knacka helt enkelt trimmerhuvudet mot marken när maskinen är igång så matas tråden fram till rätt längd.

Fördelar
 • Slittålig och effektiv borstlös motor
 • Total kontroll tack vare ställbar hastighet
 • Bekväm att använda tack vare justerbart handtag
 • Innovativt dubbelt batterisystem – 24V-fördelar med 48V-effekt
 • Prestanda jämförbar med bensindrift
 • Inga utsläpp
 • Tyst drift med låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än motsvarande bensindrivna verktyg
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Blad inkluderat: No
 • Blomskydd: Yes
 • Diameter lina: 2 mm
 • Justerbart grepp: Yes
 • Kantfunktion: Nej
 • Klippdiameter: 33 cm
 • Körtid 2Ah: Upp till 12 min high​ - Upp till 16 min low
 • Körtid 4Ah: Upp till 21 min high​- Upp till 26 min low
 • Matarsystem trimmertråd: Bump
 • Motortyp: Borstlös
 • Spänning: 2x 24V
 • Systemspänning: 2x24V
 • Vikt: 3,16 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks