Grovdamsugare 24V Våt och Torr Greenworks

24V, 11 l
ART.NR: 687206630
Kraftfull dammsugare för både torr- och våtsug. Kopplingshuvud för verktyg och flera andra dammsugarhuvuden ingår.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Grovdamsugare 24V Våt och Torr Greenworks

Kraftfull dammsugare för både torr- och våtsug. Kopplingshuvud för verktyg och flera andra dammsugarhuvuden ingår.

Rengöring: Håll hemmet rent med toppmoderna verktyg
Att tänka tillbaka på forna tider och tänka på hur människan tidigare gått tillväga för att hålla hemmet rent… Det är både imponerande och lite dystert. Tänk så många timmar det måste ha tagit att rengöra hemmets golv utan en dammsugare, för att inte nämna utmaningen med att tvätta familjens alla sängkläder utan en tvättmaskin. Hur gick det ens till om det skulle råka bli lite stopp i avloppet för hundra år sedan? Det var troligtvis ett stort projekt som krävde dyr och professionell hjälp utifrån, vilket många säkert inte ens hade råd med. Tänk att behöva spara ihop pengar i flera månader bara för att kunna tvätta sig eller diska för hand igen – det är svårt att föreställa sig! Som tur är går utvecklingen framåt, och Greenworks utbud av sladdlösa verktyg är ett bevis på det.

Sladdlösa, effektiva och högkvalitativa rengöringsverktyg för hemmet
Greenworks har ett brett utbud av trädgårdsmaskiner och elverktyg för hemmet som drivs på batteri. Greenworks olika serier har varierande prestanda för att kunna tillgodose alla sorters behov, och Greenworks praktiska rengöringsverktyg tillhör vår 24V-serie. Här hittar du till exempel en kompakt och kraftfull handdammsugare som passar perfekt för svåråtkomliga ytor – med den här praktiska manicken slipper du dra med dig den riktiga dammsugaren och krångla med eluttag och förlängningssladdar för att få rent i bilen. Den passar också perfekt för att dammsuga ovanpå till exempel garderober, i garaget eller verktygsboden. Greenworks erbjuder även en avloppsrensare som är raka motsatsen till forna tiders avloppsrensning. Med en batteridriven avloppsrensare får du jobbet gjort snabbt och enkelt!

Flera rengöringsverktyg, ett och samma batteri
Våra verktyg och maskiner från de olika serierna drivs på litiumjonbatterier av varierande styrka. En av de främsta fördelarna med att köpa batteridrivna verktyg från Greenworks är att du kan använda samma batteri i flera olika maskiner. Du kanske redan har en grästrimmer, skruvdragare eller lövblås från Greenworks 24V-serie? Då kan köpa rengöringsverktyg till lägre pris genom att använda det batteri du redan har! Att använda samma batteri för flera olika verktyg är både ekonomiskt och praktiskt.

Tekniska Detaljer
  • Max. luftflöde: 62 m3/min
  • Motortyp: Borstad
  • Systemspänning: 24V
  • Variabel hastighet: Nej
  • Vätskevolym behållare: 11 l
  • Vikt: 5,18 kg
  • Volym uppsamlingskärl: 11 l


Läs mer
Varumärke Greenworks