Häcksax 24V 2Ah Ink. Batteri & Laddare Greenworks

Stål, Upp till 25 min
ART.NR: 687206561
Häcksax 56cm batteri 24V från Greenworks. 56cm svärd.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Häcksax 24V 2Ah Ink. Batteri & Laddare Greenworks

Häcksax 56cm batteri 24V från Greenworks. 56cm svärd. Roterbart handtag. Dubbelverkande blad. Upp till 18mm tjocklek. 3000 skär/min. Vikt 2,6kg

Greenworks G24HT56 är en sladdlös häcksax som är perfekt för mindre trädgårdar tack vare sin lätta vikt och kompakta utförande. Den drivs med ett avancerat 24V-batteri som kan användas med alla Greenworks 24V-verktyg.

Kompakt 56 cm sladdlös häcksax för lättare trimningsjobb
Greenworks G24HT56 är en lätt 24V-häcksax med ett 56 cm långt svärd. Häcksaxen, som drivs med ett avancerat 24V-litiumjonbatteri, har hög prestanda trots sin kompakta storlek. Den är garanterat praktisk då du varken behöver bekymra dig för bensin eller elkablar. Sätt bara i batteriet och börja klippa. Med en generös klipplängd och en vikt på endast 2,6 kg har trimning och underhåll av häckar aldrig varit lättare.

Rena klippytor
De dubbelslipade knivbladen på G24HT56 ger garanterat de renaste klippytorna. Båda knivarna rör sig samtidigt med en klipphastighet av 3 000 klipp per minut vilket ger ett jämnare och bättre slutresultat än häcksaxar med endast ett rörligt knivblad.

Bekvämlighet och hög prestanda
G24HT56 har ett stort reglage på det främre handtaget och ett roterande bakre handtag som underlättar hanteringen vid olika klippvinklar och som gör häcksaxen lätt och bekväm att använda vid klippning upptill och längs med långa häckar.

Ingår i 24V-familjen
Greenworks G24HT56 är bekväm att hantera utan vare sig bensin eller elkablar att bekymra sig för. Sätt bara i det avancerade 24V-batteriet så är du redo att börja klippa. Batteriet igår i Greenworks 24V-familjen och kan användas med en rad olika verktyg, allt från gräsklippare, lövblåsare, motorsågar och till och med elverktyg.

Fördelar
 • Kompakt sladdlös häcksax
 • Lätt och smidig att använda med en vikt på endast 2,6 kg
 • Dubbla motverkande knivar ger rena och jämna klippytor
 • Roterande handtag för bättre styrning under arbetet
 • Inga avgaser
 • Tyst drift och låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än bensindrivna motsvarigheter
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Bladmaterial: Stål
 • Bladtyp: Stål
 • CPM: 3000
 • Klippkapacitet: 18 mm
 • Körtid 2Ah: Upp till 25 min
 • Körtid 4Ah: Upp till 50 min
 • Spänning: 24V
 • Svärdlängd: 56 cm
 • Systemspänning: 24V
 • Vikt: 2,5 kg
 • Vridbart bakre handtag: Ja


Läs mer
Varumärke Greenworks