Häcksax 60V Greenworks

60V
ART.NR: 687206563
Greenworks GD60HT är en lätt men ovanligt kraftfull häcksax designad för medelstora till stora häckar. Drivs av ett avancerat 60V litiumjonbatteri, erbjuder maskinen hög prestanda och lång drifttid, vilket gör den till ett riktigt bensinalternativ utan utsläpp, vibrationer eller buller.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Häcksax 60V Greenworks

Greenworks GD60HT är en lätt men ovanligt kraftfull häcksax designad för medelstora till stora häckar. Drivs av ett avancerat 60V litiumjonbatteri, erbjuder maskinen hög prestanda och lång drifttid, vilket gör den till ett riktigt bensinalternativ utan utsläpp, vibrationer eller buller.

Greenworks GD60HT är en kraftfull sladdlös häcksax som är perfekt för medelstora till stora trädgårdar tack vare ett 61 cm långt svärd och ställbart hastighetsreglage. 60V-batteriet kan användas med alla övriga Greenworks 60V-verktyg.

60V Häcksax – 61 cm svärdlängd och ställbar hastighet
Greenworks GD60HT är en kraftfull häcksax avsedd för medelstora till stora trädgårdar. Häcksaxen, som drivs med ett avancerat 60V-litiumjonbatteri, har hög prestanda och långa körtider. Den är ett klart alternativ till bensindrivna motsvarigheter – helt utan avgaser, vibrationer eller buller. Det ställbara hastighetsreglaget ger dig full kontroll över vilken effekt du behöver, när du behöver den. Det justerbart bakre handtaget ger dig bästa komfort vid klippning på hög höjd och längs långa häckar.

Kraftfull och effektiv
En batterieffekt på 60V innebär exceptionell prestanda och den borstlösa motorn garanterar lång livslängd och längre körtider jämfört med borstade motorer. Batteriet ingår i Greenworks 60V-familj och kan därmed användas med en rad olika verktyg, från gräsklippare, motorsågar och till och med eldrivna skottkärror.

Rena klippytor
De laserskurna dubbelslipade knivbladen på GD60HT ger garanterat de renaste klippytorna. Båda knivarna rör sig samtidigt med en klipphastighet av 3 400 kapningar per minut vilket ger ett jämnare och bättre slutresultat än häcksaxar med endast ett rörligt knivblad.

Bekvämlighet och hög prestanda
GD60HT har ett stort reglage på det främre handtaget som underlättar hanteringen vid olika klippvinklar. Det roterande bakre handtaget gör häcksaxen lätt och bekväm att använda vid klippning upptill och längs med långa häckar.

Fördelar
 • Tålig och effektiv borstlös motor
 • Total kontroll med ställbar hastighet
 • Lätthanterlig tack vare det roterande bakre handtaget
 • Hög klipphastighet för effektiv klippning med rena klippytor
 • Bensinprestanda
 • Inga avgaser
 • Tyst drift och låg vibrationsnivå
 • Inget bränsle och inga kablar att bekymra sig för
 • Lägre drifts- och underhållskostnader än bensindrivna motsvarigheter
 • Utbytbart batterisystem – 1 batteri, flera användningsområden
 • Trygghet – Omfattande 3-årsgaranti


Allt du behöver för smidig trimning av trädgården
Att ha ett öga för detaljer gör mycket för helhetsintrycket. Det är någonting du säkert tänker på när du lagar mat, planerar en fest eller inreder hemmet, men det kan vara lätt att missa när du fixar och donar i trädgården. Skulle du baka en födelsedagstårta och glömma bort ljusen på toppen? Eller inreda vardagsrummet och strunta i soffan? Troligtvis inte! En finputsad gräsmatta är såklart grundläggande för en vacker trädgård, men precis som med mycket annat i livet är det viktigt att inte glömma bort de andra detaljerna. I trädgården finns prydnadsträd och häckar som också behöver din kärlek! Eller du kanske har kluriga partier i gräsmattan som gräsklipparen inte riktigt kommer åt? Här hittar du allt du behöver för att kunna trimma trädgården till perfektion på ett smidigt och enkelt sätt.

Komplettera gräsklipparen med en grästrimmer
Greenworks gräsklippare må bestå av en förstklassig teknik, men de kan tyvärr inte trotsa fysikens lagar. Har du en trädgård med många träd, rabatter, större stenar eller mycket sly? Då bör du ta en titt i vårt utbud av röjsågar och grästrimmers. Med en grästrimmer kommer du åt svårare partier i gräsmattan och får på så vis det där perfekta slutresultatet du länge längtat efter. Greenworks röjsågar klipper i sin tur grövre växtlighet som exempelvis buskage och sly. Vi erbjuder grästrimmers och röjsågar med olika klippbredder och kapaciteter för att du garanterat ska kunna hitta en modell som passar dina behov.

Röjsågar och häcksaxar: Aldrig mer en ovårdad trädgård!
Har du stora häckar som kräver omsorg? Nemas problemas! På Greenworks hittar du smidiga, batteridrivna verktyg som hjälper till med att hålla växtligheten i schack. Upptäck vårt utbud av batteridrivna häcksaxar! Här finner du modeller med varierande svärdlängd, klippkapacitet och körtid. För dig med mindre trädgård kan en modell från 24V-serien räcka gott och väl, men om du däremot har en större trädgård med många häckar erbjuder vi även häcksaxar från 60V-serien. Oavsett vilken kapacitet du behöver går det att hitta häcksaxar med längre räckvidd – så kallade stånghäcksaxar – men också sedvanliga modeller med kompakt utformning och hög prestanda.

Upptäck fördelarna med batteridrift
Att hålla trädgården i toppskick behöver inte vara särskilt svårt, i alla fall inte om du väljer att använda batteridrivna verktyg. Greenworks grästrimmers, röjsågar och häcksaxar drivs av avancerade litiumjonbatterier som gör att du får njuta av ett tyst och bullerfritt trädgårdsarbete utan några skadliga bränsleutsläpp. Designen är dessutom kompakt och lättviktig vilket ger dig enorm rörelsefrihet.

Tekniska Detaljer
 • Anti-låsfunktion: Ja
 • Bladöppning: 18 mm
 • Körtid 4Ah: < 80 min
 • Svärdlängd: 61 cm
 • Systemspänning: 60V
 • Vikt: 3.8 kg
 • Vridbart bakre handtag: Ja


Läs mer
Varumärke Greenworks