Oljeelement

Behöver du nya element är oljeradiatorer trygga och miljövänliga alternativ. På Byggmax kan du välja på oljeradiatorer i olika storlekar med varierande effekter. Här kan du med all säkerhet hitta oljeradiatorer som passar ditt hem.

Precis som namnet antyder, är oljeelement fyllda med olja. De drivs av el och ger en effektiv och jämn värmefördelning. Till skillnad mot andra element bränner oljeradiatorer aldrig damm vilket gör de perfekta för astmatiker och allergiker. Oljeradiatorer kan också övertäckas, vilket är en fördel om du vill täcka elementet med ett fint tyg eller liknande. Med oljeradiatorer får du därmed behaglig inomhusluft och ett element som behåller värmen länge. Dessutom finns oljeradiatorer med smarta funktioner för hemmet, till exempel nattsänkning, överhettningsskydd och schemalagdstyrning.

Köp oljeradiatorer av hög kvalitet hos Byggmax

Få skön värme på ett bekvämt sätt med oljeradiatorer. Kolla in vårt sortiment av både väggmonterade och flyttbara oljeradiatorer. Beställningen av dina nya oljeradiatorer kan du göra i lugn och ro på vår hemsida.

Filtrera

11 träffar

Sortera på