Vattenburet element

Vattenburet element kan användas om du redan har ett värmesystem installerat. Några fördelar med vattenburna element är att de passar för alla klimat, har ofta något lägre energikostnader, är kompatibla med golvvärme och ger en effektiv uppvärmning.

Vattenburen radiator passar många klimat

Det spelar ingen roll vilket väder det är eller hur kallt det blir där du bor. Med ett korrekt isolerat och dimensionerat hus kan du alltid värma upp till komfortabel temperatur med vattenburna element.

Lägre energikostnad med vattenburen radiator

Vattenburna element för lågtempererade värmesystem behöver mindre energi för att prestera effektivt. Ett modernt bostadshus eller en kontorsbyggnad kan värmas upp till komfortabla 20 °C med radiatorer som är rätt dimensionerade för platsen de sitter på. Traditionella värmesystem använder vatten med temperatur upp till 75 °C för att uppnå samma rumstemperatur. Då går det åt mer energi för att få samma resultat men till en högre kostnad. Genom att konvertera till vattenburen värme kan du alltså spara pengar.

Köp vattenburna element hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av vattenburna element som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilket vattenburet element som passar dig.

filter-white Filtrera

3 träffar

Sortera på
Stelrad
Finns i flera varianter
Från 829  kr
Stelrad
Finns i flera varianter
Från 4 674  kr
Stelrad
Finns i flera varianter
Från 3 517  kr