Luftvärmepump

För oss i Norden är det väldigt viktig med tillräcklig husvärme. Köp en luftvärmepump från Byggmax för att slippa frysa. Hos oss hittar du smidiga och billiga lösningar som sänker de löpande uppvärmningskostnaderna.

Luftvärmepump är ett bra alternativ, även på vintern

Med ett bra värmesystem värmer du ditt hus på ett kostnadseffektivt sätt utan att du behöver lägga ner massa tid på att ha ett bra klimat inomhus. En luftvärmepump är förhållandevis billig när det gäller installation och inköp. Tidigare har det varit svårt att hitta anläggningar som klarar att värma en fastighet när det är som kallast här i Skandinavien. Numera är värmepumparna så effektiva att det inte längre är ett problem. Vi har många olika produkter och system i denna kategori. Om du redan har ett vattenburet system med element har vi värmepumpar som kan anslutas direkt mot det. Vill du bara ha extra värme på en begränsad yta kan en mindre luftvärmepump vara det perfekta valet.

Ta kontroll över uppvärmningen

En fördel med att sätta sig in i det här med värmesystemet är att man vet hur saker och ting fungerar om det skulle uppstå problem. Med en luftvärmepump är risken för driftstörning minimal och du kan i regel montera systemet på egen hand. Värmepumpar ger dig tid över till annat när pellets och framförallt ved ofta kräver ganska stora arbetsinsatser. Hos oss hittar du tillbehör som väderskydd för din pump. En annan fördel med det är att pumpen passar in visuellt på din fasad, även om du har ett äldre hus. I denna produktkategori hittar du även flera olika varmvattenberedare, perfekt om det bara är varmt tappvatten du behöver.

Köp billiga luftvärmepumpar hos Byggmax

Luftvärmepumpar är ett modernt och smidigt sätt att säkra uppvärmningen i ditt hem. På Byggmax har vi prisvärda system för de flesta behov. Välkommen in i din närmaste Byggmax-butik eller online för att se hela vårt sortiment av värmepumpar.

filter-white Filtrera

22 träffar

Sortera på
Panasonic
9 995  kr
Panasonic
17 490  kr
Invest Living
1 295  kr
Panasonic
14 295  kr
Panasonic
10 495  kr
Panasonic
19 990  kr
Panasonic
16 999  kr
Invest Living
1 695  kr
Panasonic
13 999  kr
Invest Living
199  kr
Panasonic
15 999  kr
Invest Living
1 395  kr
Invest Living
995  kr
Invest Living
895  kr
Invest Living
495  kr
Invest Living
3 195  kr
Invest Living
4 995  kr
Invest Living
4 495  kr
Wilfa
13 990  kr
Wilfa
19 990  kr
Wilfa
11 990  kr