INNERDÖRR EASY NATURE GW SWEDOOR

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6112202
Easy Nature innerdörr från Swedoor i en lätt konstruktion med slät, fanerad yta i gabon. En funktionell och prisvärd dörr som passar i de flesta hem och uppfyller de grundläggande behoven.
Läs mer
Höjd (Modulmått):
Bredd (Modulmått):
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

INNERDÖRR EASY NATURE GW SWEDOOR

En enkel och lätt dörr med äkta ädelträfanér och rena linjer. En funktionell och prisvärd dörr som ger ett levande intryck och passar in i de flesta interiörer.

Egenskaper

Stil: Modern
Dörrtyp: Enkeldörr
Yta: Slät
Gångjärn: 2 st snap-in
Miljö: FCS Mix 70%
Garanti: 5 års produktgaranti

OBS! Dörren säljs exklusive karm och tröskel.
Läs mer
Varumärke Swedoor
Leverantörens artikelnummer 011604

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • När våra behov ändras behöver ibland huset anpassas för att följa med utvecklingen i hur vi vill använda vårt hus. Ett extra rum kanske ska tas bort, dörröppningen flyttats till ett nytt och bättre läge eller så behöver ett rum användas på ett annorlunda sätt. Oavsett anledning så vill du säkert täcka igen öppningen på ett sätt så det inte kan anas att den en gång var där.
  • Innerdörrar finns i en mängd olika utföranden och kan ge ett rum en helt ny känsla. Idag finns inga begränsningar för hur en innerdörr kan se ut då det finns allt från enkla, släta och formpressade dörrar till massiva dörrar med glaspartier att köpa. Att montera en innerdörr kan låta enkelt, men det finns några saker som är bra att tänka på innan du väljer dörr och när det är dags att montera.