Mattor

Mattor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du mattor i olika utföranden och färger. Letar du kanske efter en mjuk heltäckningsmatta till sovrummet? Vill du inreda med matta att skapa en välkomnande känsla i vardagsrummet? Vi har något för alla!


Mattor för alla typer av golv

Det allra enklaste sättet att fixa en ny stil hemma är genom att skaffa nya textilier. Man måste inte alltid starta stora byggnadsprojekt utan ibland räcker det med en ny matta under köksbordet! Bara en så enkel sak som en dörrmatta innanför dörren gör huset genast mycket hemtrevligare och mer välkomnande. Här hittar du många olika typer av mattor för alla tänkbara golv och stilar. Om du tröttnar på mattan är det dessutom mycket lätt att helt enkelt byta ut den, så kan du prova nya stilar hemma utan stor ansträngning! Här kan du vara säker på att du hittar en matta som passar just ditt hem.


Att lägga nya mattor är enkelt

Att lägga in nya mattor är ett enkelt sätt att ändra ett rums sammansättning. En heltäckningsmatta ger ett nytt utseende till rummet, samtidigt som den värmer kalla golv, dämpar ljud och gör golvet mjukt för barn att leka på. Tänk på att ljusa färger lättar upp rummet och ger det en känsla av rymd, medan mörka nyanser ger en mysig stämning. Vi på Byggmax har många olika modeller att välja på och allt annat du behöver för att skapa trivsel i ditt hem. Installera kaminer, golvvärme eller en öppen spis för att få ut det mesta möjliga av ditt vardagsrum. Komplettera med en matta i udda färg eller form eller lägg en heltäckande variant. Hos oss finner du inspiration och möjligheter.


Klä dina golv med mattor från Byggmax

Mattor ändrar ett rum utan större ansträngning, samtidigt som de är lätta att lägga in och byta ut den dagen man tröttnar.

50 artiklar

 1. Golvprov Aspera Grå
  Ljusgrå, 5x8 cm
  Golvprov Aspera Grå
  29 95 kr /st
 2. Textilplatta Kubik
  Mörkblå, flera storlekar
  Textilplatta Kubik
  249   kr /m2
 3. Textilplatta Kubik
  Antracit, flera storlekar
  Textilplatta Kubik
  249   kr /m2
 4. Textilplatta Kubik
  Mörkgrå, flera storlekar
  Textilplatta Kubik
  249   kr /m2
 5. Textilplatta Kubik
  Grå, flera storlekar
  Textilplatta Kubik
  249   kr /m2
 6. Golvprov Aspera Antracit
  Antracit, 5x5 cm
  Golvprov Aspera Antracit
  29 95 kr /st
 7. Golvprov Galaxy Grå
  Grå, 5x8 cm
  Golvprov Galaxy Grå
  29 95 kr /st

50 artiklar