Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Billiga & snygga mattor

Mattor från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Här hittar du mattor i olika utföranden och färger. Letar du kanske efter en mjuk heltäckningsmatta till sovrummet? Vi har något för alla!

Mattor för alla typer av golv
Det allra enklaste sättet att fixa en ny stil hemma är genom att skaffa nya textilier. Man måste inte alltid starta stora byggnadsprojekt utan ibland räcker det med en ny matta under köksbordet! Bara en så enkel sak som en dörrmatta innanför dörren gör huset genast mycket hemtrevligare och mer välkomnande. Här hittar du många olika typer av mattor för alla tänkbara golv och stilar. Om du tröttnar på mattan är det dessutom mycket lätt att helt enkelt byta ut den, så kan du prova nya stilar hemma utan stor ansträngning! Här kan du vara säker på att du hittar en matta som passar just ditt hem.

Att lägga nya mattor är enkelt
Att lägga in nya mattor är ett enkelt sätt att ändra ett rums sammansättning. En heltäckningsmatta ger ett nytt utseende till rummet, samtidigt som den värmer kalla golv, dämpar ljud och gör golvet mjukt för barn att leka på. Tänk på att ljusa färger lättar upp rummet och ger det en känsla av rymd, medan mörka nyanser ger en mysig stämning. Vi på Byggmax har många olika modeller att välja på och allt annat du behöver för att skapa trivsel i ditt hem. Installera kaminer, golvvärme eller en öppen spis för att få ut det mesta möjliga av ditt vardagsrum. Komplettera med en matta i udda färg eller form eller lägg en heltäckande variant. Hos oss finner du inspiration och möjligheter.

Klä dina golv med mattor från Byggmax
Mattor ändrar ett rum utan större ansträngning, samtidigt som de är lätta att lägga in och byta ut den dagen man tröttnar.

Välj kategori
Filter (0 aktiva filter)
Pris
Bredd (cm)
Färg
Längd (cm)
Typ av produkt
Sortera efter:
Tillgänglighet:

Pallpant

Pallpant innebär att du återfår pallkostnaden när du lämnar tillbaka pallen till din Byggmaxbutik.

Brytkostnad

Brytkostnad är den kostnad som vi tar i extra administration när vi ska ta dela en hel pall.