Stuckaturer

Med en snygg taklist och andra stuckaturer kan du förvandla den fula kanten mellan vägg och tak till en ren prydnad som dessutom ramar in rummet.

En detalj som verkligen gör skillnad

Stuckaturer är dekorativa inredningsdetaljer av gips som kan framställas på ett billigt sätt. Därför blir montering av väggdekor, takrosetter och taklister ett renoveringsprojekt som gör stor skillnad till ett låg pris. En stuckatur skänker elegans åt vilket rum som helst och är enkel att montera. Är du ute efter något riktigt pampigt eller vill du ha en mer stilren och minimalistisk känsla i ditt hem? I vårt stora utbud hittar du produkter för båda stilarna. Vi har dessutom sättlim, skarvlim, stegar och allt annat du kan tänkas behöva för att montera dessa artiklar på ett enkelt och säkert sätt.

Ett projekt som skapar värde

Även om du, efter konstens alla regler, renoverar med hjälp av färg inomhus kan de vara svårt att få till en perfekt kant mellan vägg och tak. Använd stuckaturer i form av taklister så behöver du inte vara lika noggrann eftersom kanten inte syns under listen. Dessa produkter skapar intressanta och åtråvärda skuggeffekter i dina rum och det är något som många tittar efter när de letar efter en ny bostad. Förutom att du förskönar ditt hem så gör du en investering som kan höja värdet på bostaden. Artiklarna i den här kategorin är enkla att måla, om du skulle vilja det.

Ge rummet en snygg finish med stuckaturer från Byggmax

Stuckaturer förvandlar dina rum och gör dem mer eleganta. Vi på Byggmax har satsat på ett bra sortiment av dessa tacksamma och prisvärda inredningsdetaljer.

 1. Dörrfoder MDF
  Vit S0502-Y
  Dörrfoder MDF
  Pris från
  26 95 kr /m
 2. Dörrfoder Antik Furu
  Vit S0502-Y
  Dörrfoder Antik Furu
  Pris från
  33 95 kr /m
 3. Dörrfoder Furu
  Vit S0502-Y
  Dörrfoder Furu
  Pris från
  39 95 kr /m
 4. Klackdörrfoder Furu
  Vit S0502-Y
  Klackdörrfoder Furu
  Pris från
  39 95 kr /m
 5. Dörrfoder Furu
  Obehandlad
  Dörrfoder Furu
  Pris från
  19 95 kr /m
 6. Dörrfoderset Furu
  Vit S0502-Y
  Dörrfoderset Furu
  Pris från
  249   kr /st
 7. Dörrfoder Allmoge Furu
  Vit S0502-Y
  Dörrfoder Allmoge Furu
  Pris från
  64 95 kr /m
 8. Dörrfoder Antik Furu
  Obehandlad
  Dörrfoder Antik Furu
  Pris från
  27 95 kr /m