Trappor

Hos oss hittar du en mängd olika trappor för alla olika tänkbara behov. Behöver du en lofttrappa, vindstrappa eller spiraltrappa? Vi har även många olika tillbehör och skyddsräcken för barn. En trappa gör mycket för ett hem. Det är inte bara funktionellt utan ger även ett mycket snyggt designintryck. Hitta rätt trappa och räcken till altanen hos oss.

Välj på olika trappor

I den här kategorin hittar du trappor som passar oavsett om du ska bygga nytt eller om du ska renovera en gammal trappa. En modern spiraltrappa sparar både plats i ditt hem och ger ett modernt och stilrent intryck. Du väljer själv vilken storlek du vill ha och dessutom färgen på stålkonstruktioner och trappsteg i trä. Välj en trappa som har en flexibel modulkonstruktion, vilket gör att du kan montera den precis som du vill. Rundat, rakt och även i ett hörn fungerar utmärkt. Den flexibla trappan Dixi Plus är till exempel en mycket lätt trappa att montera och du hittar givetvis instruktioner om hur du går tillväga här på Byggmax.

Ett stort sortiment

Du hittar även andra trappor i vårt stora sortiment. En vinkeltrappa helt i stål, pvc och laminat är ett modernt och förnuftigt val. Även den här trappen kan monteras på olika sätt. Rak, L- eller U-form, välj formen som passar i ditt hem. Du hittar även raka varianter, vindstrappor och andra modeller som är höjdflexibla i monteringen. Tänk på att mellanrummen mellan trappstegen inte bör överstiga 10 cm. Om så är fallet bör du installera skydd, speciellt om barn och äldre använder trappan. Det är inte svårt att montera en trappa med hjälp av oss. Håll trapporna i hemmet i fint skick under många år genom att städa dem regelbundet.

Trappa upp stilen med trappor och räcken från Byggmax

Trappor som passar i alla hem hittar du billigt hos Byggmax. Väl utvalt sortiment och fulla instruktioner för enkel montering som blir en snygg och praktisk inredning i ditt hem.

Bygga trappa inomhus

Bygg din egen trappa med hjälp av Byggmax guide Bygga trappa inomhus. Här guidas du genom hela processen från planering och bygglov till hur du steg-för-steg bygger upp din egen trappa.

Köp trappa hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av trappor som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken trappa som vi kan erbjuda.

Läs mer

10 träffar

Sortera på
Dolle
2m
1 164  kr 1 455  kr
Dolle
Finns i flera längder
Från 6 200 75  kr Från 7 295  kr
Dolle
Finns i flera längder
Från 3 594 65  kr Från 4 229  kr
Dolle
Till aluminiumräcke Pure
796  kr 995  kr
Dolle
Finns i flera längder
4 023 20  kr 5 029  kr
Dolle
Finns i flera längder
Från 1 527 20  kr Från 1 909  kr
Dolle
Finns i flera längder
Från 3 759 20  kr Från 4 699  kr
Dolle
Aluminium
3 990 75  kr 4 695  kr
Dolle
Finns i flera längder
4 023 20  kr 5 029  kr
Dolle
Till aluminiumräcke Pure
796  kr 995  kr