Fjärrstyrt och självlärande

Fjärrstyrt och självlärande från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Skaffa fjärrstyrda och självlärande produkter som gör så att du kan ha ett nästan helt automatiserat hem, skött från din smartphone.

Skaffa ett smart hem
Är du en person som åker till jobbet och undrar hela dagen om du släckte lamporna och drog ut alla sladdarna till de farliga apparaterna? Nu finns det en lösning för ditt dåliga minne genom att du helt enkelt kan automatisera ditt hem. Skaffa produkterna från Byggmax och få ett fjärrstyrt system i ditt hem som gör det enkelt för dig att sköta apparater och lyse, bara genom att använda din telefon. Det fjärrstyrda systemet släcker och tänder dina lampor och kan även kontrollera dina apparater. Du behöver aldrig mer fundera på om du stängde av strykjärnet ordentligt eller om kaffebryggaren fortfarande står på. Detta fjärrstyrda system kommer att ge dig ro.

Enkelt att installera
För att få det där perfekta smarta hemmet som du har funderat på länge, är det inte nödvändigt att anlita en fackman för att utföra jobbet. Du kan själv installera produkterna eftersom du får med en bruksanvisning där du på 45 minuter kan vara redo att pröva det nya systemet som är fjärrstyrt. Det är inte enbart från din telefon som du kan styra systemet, utan när du är hemma kan du använda en fjärrkontroll. Den ger dig kontroll över den belysning och de apparater som du vill styra med hjälp av systemet. Byggmax har både startkit och självlärande på/av-uttag som kommer att se till att du får ett bra och fungerande system.

Automatisera med fjärrstyrt och självlärande från Byggmax
Fjärrstyrt hem låter som något i framtiden men med de fjärrstyrda och självlärande produkterna från Byggmax blir det en verklighet för dig.

7 artiklar

 1. 3st självlärande på/av-uttag, fjärrkontroll, 1000W/uttag
  Startpaket Telldus
  129   kr
 2. IP44, för utomhusbruk, 2300W, fjärrkontroll
  Fjärrstyrt Uttag Slim Telldus
  214   kr
 3. 433Mhz, rörelsesensor med nedräkningsfunktion
  PIR-sensor Telldus
  174   kr
 4. Självlärande på/av-uttag, 3680W, 230V
  On/Off Plugin Switch Slim Telldus
  78 00 kr
 5. Mäter temperatur och luftfuktighet, IP44
  Sensor Termo/Hygro Telldus
  179   kr
 6. 3st självlärande på/av-uttag, fjärrkontroll, 3680W
  On/Off Plugin Slim Telldus
  199   kr

7 artiklar