Inventerelverk The Mighty Atom Dual-Fuel 2200W Champion

2200 W, Gul
ART.NR: 6467060
The Mighty Atom är världens lättaste 2200W Inverterelverk, nu i Dual-Fuel utförande!
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Inventerelverk The Mighty Atom Dual-Fuel 2200W Champion

The Mighty Atom är världens lättaste 2200W Inverterelverk, nu i Dual-Fuel utförande!

Nu har vi förenat både lätt vikt, design och hög kvalité i ett elverk. Vårt nyaste inverterelverk Champion 2200W väger in på endast 17,9 kg och drivs av vår nyutvecklade Champion 79cc-motor. Förutom lätt vikt få du en drifttid på upp till 10.5 timmar (25% last) eller upp till 34 timmar med en 19kg gasflaska och en ljudvolym som ligger på endast 58dB samt ett elverk som är godkänt enligt miljöklass EU5. Detta är det perfekta elverket för camping, utflykter, strömsäkring, servicebilen och små arbeten där eluttag saknas.

Inverterelverket ger ren sinus i uttagen vilket gör den perfekt för att driva alla sorters laster - inkl känslig utrustning som hemelektronik. Den är utrustad med möjlighet för parallellkoppling vilket gör det möjligt att koppla ihop den med en likadan eller någon annan av våra inverterelverk för att få ut mer kraft.

Uppbackad av tre års garanati kan du vara säker på att du kommer få ett elverk i världsklass.

Fördelarna med Gasol:

Den största fördelen med gasol är dess låga bränsleförbrukning. (Med gasol är det ca 30%-50% billigare att driva elverket). När bensin ökar allt mer i pris blir detta ett ännu mer attraktivt alternativ. Mer flexibillitet när du kan öka storleken på gasflaskan och inte är beroende av hur stor tanken i elverket är. Renare utsläpp tillåter dig att använda elverket i situationer som inte passat vid användning av bensin, exempelvis Runt livsmedel och områden där det är förbud mot bensin p.g.a. brandrisk. Du slipper bensinlukt vid förvaring.
Minimal risk för bränslespill, eftersom bränslet inte är flytande.
Mindre underhåll för att elverket körs "renare"; bensin kan försämras med tiden och kan blockera förgasaren eller hindra dess gång. Ökad livslängd på elverkets komponenter.
Enklare att tanka, koppla bara i en ny flaska. Det blir fler och fler campingplatser som förbjuder användning av bensin och diesel räknar vi med att efterfrågan av elverk som kan drivas på gasol bara kommer att öka
Funktioner:

EZ Start Dial - Använd ditt portabla 2200W Inverterelverk direkt ur kartong på antingen bensin eller gasol, med en väldigt tyst gång på endast 58dB @ 7m är detta ett perfekt elverk för camping, husbil/husvagn.
Parallel ready - Om du väljer att köpa till vårt paralellkit får du en smart design som inte bara sparar plats utan även möjlighet att koppla ihop ytterligare ett elverk på 2200W och få ut dubbel effekt. Dual-Fuel - Använd ditt portabla 2200W Inverterelverk direkt ur kartong på antingen bensin eller gasol, i kartongen medföljer även 378ml olja (rekommenderat 10W-30) och har en oljevakt som stänger av elverket vid låg oljenivå.
Ultra-Quiet Operations - 58dB @ 7m gör det till ett perfekt elverk för camping, husbil/husvagn eller för att ha som reserv till det viktigaste i hemmet, med en starteffekt på 2500W, kontinuerlig effekt på 1900W och upp till 34 timmars drifttid på gasol. Watt vid start 2500 Petrol / 2500 LPG
Toppeffekt2200 Petrol / 2200 LPG.
Kontinuerlig effekt1900 Petrol / 1710 LPG.
Uttag1 x 220V.
Uteffekt DC (V/A)12.
Fas1-fas.
Power Factor1.
VarvtalAutomatiskt – beroende på belastning.
Motor80cc.
Bränsletank4 liter.
Oljetank0.5 liter.
StarttypDragsnöre.
Automatisk avstängning vid låg oljenivåAutomatisk.
Regulator Type37mBar (Ingår).
Ljudnivå @ 7m58 dBA.
Mått (LxBxH)44 x 29.2 x 45 cm.
Vikt17.9 kg (39.4 lbs).
Drifttid vid 25% last (Eco Mode)10.5 / 34 (Propane).
Överlastskydd.
Cold Start-teknologi.
Voltmeter.
Intelligauge.
Parallellkopplingsbar.
Usb Connection.
CertifieringCE,Euro 5,E10 Petrol Compliant.
Garanti3 år.
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 92001i-DF-EU-SC
Varumärke Champion