Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar
Visa alla varianter

Varuinformation

Vindskydd 100 Bison
Bison Vindskydd 100 består av två lager polypropen med en polyetenfolie i mitten. Materialet är ce-märkt och UVbeständigt. Bison Vindskydd 100 är diffusionsöppet, vilket innebär att eventuell fukt kan vandra ut genom materialet. Materialet är vindtätt och vattenavstötande. Vindskyddet monteras på utsidan av isoleringen, innanför ytskiktet (fasaden). Vindskyddet går utmärkt att kombinera med Bison Ångbroms på insidan av konstruktionen och man får då en så kallad dubbelriktad ångtransport. Lagras i obruten förpackning eller så att den ej utsätts för fukt och värme.
Funktion
Vindskyddet används för är att skydda isoleringen mot vind och därigenom säkerställa att isoleringens funktion inte försämras. Vindskyddet förhindrar även att eventuell fukt, som kan finnas bakom fasaden, tränger in i isoleringen. Dessa egenskaper motverkar fuktproblem.
Fördelar
Den låga vikten (100 g/m2), och den våningsanpassade bredden gör monteringen enkel. Materialet är elastiskt och mycket rivstarkt vilket gör att det tål normala rörelser i konstruktionen. Bison Vindskydd 100 uppnår klass W1, vilket är högsta klass i vattentäthet. Materialet uppfyller brandklass: E (motsvarar B2).

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Bredd 2,8 m
Leverantörens artikelnummer 1251
Längd 12,5 m
Varumärke Bison