Frysbox

Behöver du extra fryskapacitet utöver din vanliga frys? Då kan en frysbox vara det perfekta komplementet att ha i källaren eller garaget. Frysboxar är bekväma att använda, med en lättåtkomlig dörr och stor öppning kan enkelt frysa ner mat och hitta det du söker.

Frysboxen har många fördelar

Det finns frysboxar i många storlekar och modeller, vare sig du behöver en lite frysbox eller en med stor kapacitet så finns det någon för alla behov. De flesta frysboxar har en stor kapacitet, vilket gör dem lämpliga för att förvara stora mängder matvaror. En annan fördel med att köpa frysbox är att de är energieffektiva. De använder mindre el än traditionella frysar, vilket innebär att du kan spara pengar på elräkningen. De är också lättare att rengöra jämfört med traditionella frysar, eftersom de sällan har en massa trånga hörn och springor där matrester kan samlas.

Köp frysbox hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av frysboxar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken frysbox som vi kan erbjuda.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
Severin
2 112 25  kr 2 485  kr
Severin
3 387 25  kr 3 985  kr
Severin
3 982 25  kr 4 685  kr
Severin
5 495  kr