KOMPOSITTRALL HEIMDAL BLACK/GREY KIRKEDAL

Finns i flera storlekar
ART.NR: 6116740
HEIMDAL är en vacker kvalitetsprodukt i naturligt utseende med flera användningsmöjligheter. Plankan har trästruktur och är dubbelsidig (en färg på varje sida) och finns i färgerna Svart/Grå eller Ek/Hardwood. Vill du ändra utseendet på din altan efter ett antal år görs detta enkelt genom att vända plankan så att undersidan syns.
Läs mer
Storlek:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

KOMPOSITTRALL HEIMDAL BLACK/GREY KIRKEDAL

HEIMDAL är en vacker kvalitetsprodukt i naturligt utseende med flera användningsmöjligheter. Plankan har trästruktur och är dubbelsidig (en färg på varje sida) och finns i färgerna Svart/Grå eller Ek/Hardwood. Vill du ändra utseendet på din altan efter ett antal år görs detta enkelt genom att vända plankan så att undersidan syns.

Denna träkomposit är konstruerad med mindre luftflödeshål, vilket gör att plankan hålls svalare med minimal – eller ingen, möjlighet att ändra storlek. Detta minimerar risken för att plankan förändrar storlek vid temperaturskillnader vilket annars är vanligt för annat trämaterial. Trallet är UV-skyddat och Co-extruderat, vilket gör plankan extremt hållbar med samma färgbeständighet. Dessutom är HEIMDAL-terrassplank extremt reptålig och motståndskraftig mot slagmärken, smuts, fläckar, rödvin mm.

Denna komposittrall finns i storlekarna 22x130, 22x200 och 22x300mm i både 4 och 6 meters längder. Plankan är helt kvistfri med vackra varierande skiftningar vilket skapar ett väldigt naturligt utseende med en äkta kvalitetskänsla.

Tillverkad av 60% poppel (trä), 30% HDPE och 10% bindningsmedel och därmed 100% fri från bambu. Träkompositen bör endast rengöras med vatten och KIRKEDAL rengöringsmedel och ska aldrig oljas eller impregneras, därför slipper du därmed det stora arbete som en traditionell altan kräver under hela sin livstid. Produkterna är 100% FSC-märkta, CE-märkta och brandklass C1-godkända.

Egenskaper
Reptålig yta
UV-skyddande yta
Co-extruderad yta
Färgbeständighet
Enkel montering
Vändbara plankor
Impregneringsfri
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 2262790
Varumärke Kirkedal

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • En altan förändrar husets helhetsintryck men är framförallt en plats att vistas och umgås på. Tralläggningen är kanske det roligaste momentet när du bygger din altan och med vår guide visar vi hur du på ett effektivt sätt lägger trallen. Det är lätt att tänka att det bara är att köra igång, men det finns en del saker att tänka på gällande dimensionering och utförande.
  • En altantrappa skapar en bekväm anslutning till gräsmattan och är i de flesta fall något du måste ha, då en altan sällan ligger i marknivå. Det finns många tillvägagångssätt för att bygga en trappa där det enklaste är att använda färdiga vangstycken. I vår guide kommer vi att visa en täckt trappa som ger ett gediget och exklusivt intryck men som har en förvånansvärt enkel konstruktion.
  • När våren börjar ge sig till känna är det hög tid för bygga altan och att förbereda för sommarens utehäng. Oavsett om du tänker dig en stor eller liten altan är det bra att tidigt börja fundera på hur du vill utnyttja din altan så att du får med alla delar från start. Utseendet kan du dessutom variera med olika val av trall och läggningsmönster och vilken typ av räcke du väljer.
  • Fiskbensmönster är troligen bland det mest klassiska av mönster när det handlar om parkettgolv och det med rätta. Ofta hittar man fiskbensparkett i lite äldre finrum och vittnar om den extra omtanke som har skänkts just detta rum. Tidigare var det endast de skickligaste av golvläggare som skapade dessa golv, men nu finns det smarta klickgolv som gör det tillgängligt även för hemmaproffset.