KONTROLLPANEL XENIO WIFI HARVIA

Svart
ART.NR: 6115283
Modern och snygg kontrollpanel till din bastu med lysande knappar och dörrsensor som kan fjärrstyras med en mobil enhet.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

KONTROLLPANEL XENIO WIFI HARVIA

Bastukontrollpanelen Harvia Xeno WiFi kan anslutas till ett trådlöst LAN. MyHarvias mobilapp möjliggör fjärrstyrning av funktioner på kontrollpanelen, exempelvis temperatur- och luftfuktighetskontroll, belysning och luftventilation, temperaturkalibrering, minnesfunktion vid strömavbrott, tidsinställd start och användning av veckotimern. Funktionerna varierar beroende på vilka enheter som är anslutna till systemet.

Harvia Xeno Wifi möjliggör en mängd olika installationsalternativ och kan även installeras i efterhand. Harvias rekommendation är att du placerar kontrollpanelen nära bastudörren genom ytmontering eller inbäddad i väggen. Kontrollpanelens inbyggda fjärrstartsäkerhetsfunktion gör att du får du en mer avslappnad och säker bastuupplevelse. Den känner exempelvis av om bastudörren har lämnats öppen eller om någon är inne i bastun efter att säkerhetsläget har aktiverats.

En kontrollpanel som erbjuder en enkel och tydlig bastustyrning. Du kan starta och justera temperaturen med knapparna på kontrollpanelen. De upplysta knapparna på displayen gör den enkel att använda även i dåligt ljus. Genom MyHarvia-appen kan du följa bastuns status eller på kontrollpanelens digitala display.

Egenskaper

- Kaminens kontrollpanel kommer med en dörrsensor som kan fjärrstyras med My Harvia-appen. Kompatibel med XE-modellkaminer och Xenio styrenheter CX170 och CS110C.
- Kontrollpanelen kan anslutas till det lokala WiFi-nätverket och funktioner kan styras via MyHarvia appen. Kräver en lokal WiFi-anslutning och MyHarvia appen för att fungera.
- Inbyggd dörrsensorfunktion möjliggör säker fjärrstart.
- Bastun kan startas på distans när säkerhetsläget är aktivt och fjärrstarten avbryts om dörren står öppen.
- Funktionerna gör det lättare att använda bastun dagligen och ger dig många nya möjligheter. Du kan exempelvis komma in i en perfekt uppvärmd bastu och följa bastufunktionerna på din telefon.
- Lätt att installera, även i efterhand.
- Xenio WiFi-kontrollpanel kan uppdateras via MyHarvia-appen, vilket ger dig tillgång till de senaste, och förbättrade funktionerna.
Läs mer
Varumärke Harvia