LÖVBLÅS/SUG VS 100E KIT BATTERI STIGA

Inklusive 4.0 Ah batteri och laddare
ART.NR: 6116363
Med multifunktionella och batteridrivna lövsugen VS 100e från STIGAs 1-serie kan du både blåsa och suga upp gräsklipp, för att sedan sprida detta naturliga gödningsmedel i trädgården.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

LÖVBLÅS/SUG VS 100E KIT BATTERI STIGA

När du är klar med trädgårdsarbetet är lövblås det perfekta verktyget för att blåsa bort skräpet. Istället för att sedan kasta bort döda växter är det miljövänligare att återanvända dem som ett naturligt gödningsmedel i dina blomsterrabatter och grönsaksträdgårdar.

Detta hjälper lövsugen dig med både snabbt och enkelt med ett reglage. Använd denna kraftfulla, batteridrivna produkt som lövblås, lövsug och automatisk kvarn. Lövsugen för automatiskt ner det näringsrika gödningsmedlet i den 45 liter stora uppsamlaren och minskar trädgårdsavfallet till en tiondel av den ursprungliga insamlade mängden.

När du är klar öppnar du uppsamlaren och häller ut innehållet på marken eller lagrar det som kompost. Uppsamlaren är lätt att lossa från lövsugen om du behöver tvätta den.

Kompakt, perfekt balanserad lövsug med lätt vikt. Det mjuka handtaget säkerställer att även tidskrävande arbeten i besvärliga utrymmen minskar belastningen på armarna. Justera enkelt lufthastigheten för att passa det du gör, utan risk för att den robusta borstlösa 600 W-motorn överhettas. Du kan även förlita dig på att de två STIGA ePower 20 V 4Ah-batterierna orkar lika länge som du.

Batterierna passar även i STIGAs andra produkter i 1-serien – vilket gör dem extra mångsidiga för trädgårdsarbete under hela året.

Specifikationer

• Inklusive batteri & laddare
• Kraftkälla: Batteri litium-jon
• Spänning: 20 V
• Motoreffekt: 280 W
• Batterikapacitet: 2 x 4,0 Ah
• Genomsnittslig luftvolym: 7,7 m3/min
Läs mer
Leverantörens artikelnummer 271504198/ST1
Varumärke Stiga