Lågtryckstvätt 24V Greenworks

Upp till 8 min, Upp till 15 min
ART.NR: 687206576
Upp till 11 gånger mer tryck än en trädgårdsslang (24 bar mot 2-4 bar). Upp till 4x mindre vattenförbrukning jämfört med trädgårdsslang med rengöringspistol.
Läs mer
st
stock
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
delivery-truck
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
close
Sök efter postnummer

Lågtryckstvätt 24V Greenworks

Upp till 11 gånger mer tryck än en trädgårdsslang (24 bar mot 2-4 bar). Upp till 4x mindre vattenförbrukning jämfört med trädgårdsslang med rengöringspistol. Inget behov av en kran, fungerar från vilken ren vattenkälla som helst. Lätt, perfekt för utomhusaktiviteter.

Tillbehör som ingår
 • 5 i 1 munstycken
 • Snabb anslutning
 • 6m sifonslang


Greenworks G24PW är en handhållen högtryckstvätt med ett maximalt tryck på upp till 24 bar. Perfekt för enkel rengöring, på små och svåråtkomliga platser.

BEKVÄM RENGÖRING AV HÖGTRYCKSTVÄTT UTAN BEHOV AV KRAN - Stoppa bara slangen i en ren vattenkälla och tryck på avtryckaren för att rengöra små utomhusområden, till exempel din balkong eller terrass och tvätta trädgårdsredskap, cyklar och motorcyklar. 11x KRAFTFULLARE ÄN EN TRÄDGÅRDSSLANG - Smidig och lätt, väger 2,5 kg, denna högtryckstvätt använder 75% mindre vatten än en trädgårdsslang och levererar 24Bar tryck för att hjälpa till att avlägsna smuts snabbare och mer effektivt än en vattenslang ensam. 5-I-1 SPRUTMUNSTYCKE - Vrid enkelt för att välja olika strålar, från en kraftfull smal stråle för att få bort envis smuts till en vidvinkel stråle för allmän tvätt, en bred delikat fläktstråle för skonsam rengöring eller ett duschläge för effektiv sköljning. ANVÄND MED ALLA GREENWORKS 24V-BATTERIER - Detta verktyg levereras utan batteri, om du redan har ett Greenworks 24V-verktyg kan du använda samma batteri för att spara utrymme, sänka kostnaderna och minska på avfallet. ÅRS GARANTI - av Greenworks, världsledande inom elverktyg och batteriteknik, med ett globalt rykte för smart design, hög prestanda och enastående kundservice.
 • Upp till 11 gånger högre tryck än en trädgårdsslang (24 bar jämfört med 2-4 bar)
 • Upp till 4 gånger mindre vattenförbrukning jämfört med trädgårdsslang med rengöringspistol*.
 • Behöver ingen vattenkran, fungerar från vilken ren vattenkälla som helst.
 • Lättvikt, perfekt för utomhusaktiviteter
 • Tillbehör ingår - 6 m slang med filter, tvålapplikator och förvaringsväska.


Rengöring av trädgård: Smidigt och enkelt med batteridrivna hjälpmedel
Dags för rengöring av trädgård? Att rengöra uteplatsen och trädgårdsmöblerna är lite av en vårtradition för många hushåll. Efter en lång höst och vinter kan vinden ha dragit med sig både jord, smuts och löv som satt sig på trädäcket eller stenplattorna. Trädgårdsmöblerna brukar i sin tur också behöva en rejäl rengöring efter en sommar utomhus följt av en lång vinter i förrådet. Känns det motigt att ta tag i uppgiften? Fullt förståeligt – om du använder fel hjälpmedel kan den här typen av trädgårdsstädning vara jobbig och tidskrävande. Om du däremot använder rätt verktyg kan det gå både enkelt och fort!

Effektiv rengöring av trädäcket – upptäck fördelarna med högtryckstvätt
Det finns flera anledningar till varför du bör rengöra altanen på våren. Säsongsmässig rengöring och regelbundet underhåll säkerställer att din altan åldras väl och håller riktigt länge. Greenworks erbjuder högkvalitativa högtryckstvättar som kan användas för mängder av olika uppgifter i trädgården, däribland rengöring av trädäck. Här hittar du såväl strömdrivna som batteridrivna högtryckstvättar med ett vattentryck mellan 70–145 bar. Om du har utemöbler eller en terrass i trä är det en god idé att satsa på en modell med lägre vattentryck för att inte skada träet. Vad sägs om en batteridriven och portabel högtryckstvätt som du enkelt kan bära med dig vart som helst i trädgården? Om du istället har en uteplats med stenplattor eller betong med mycket ingrodd smuts kan någon av Greenworks strömdrivna, starkare högtryckstvättar lämpa sig alldeles utmärkt.

Rengöring av trädgården har aldrig varit enklare
Mossiga stenplattor? Smutsig grill? Har husfasaden eller fönsterblecken utvecklat otrevliga grönalger? Nu slipper du kånka runt på vattenhinken och tvättsvamparna – få jobbet gjort dubbelt så fort med en högtryckstvätt istället! Förutom att du får ett oumbärligt verktyg för rengöring i trädgården kan Greenworks effektiva högtryckstvättar också användas för att rengöra båten eller bilen. Vi har även ett brett utbud av högkvalitativa lövblåsare som blåser bort löv och annan smuts från uteplatsen innan du sätter igång arbetet med högtryckstvätten. En lövblåsare passar perfekt när löven börjar ta över trädgården på hösten, eller när du arbetat med häcksaxen och vill få bort klippet från gräsmattan. På Greenworks finner du varianter med olika kapaciteter som är helt sladdfria och otroligt lättviktiga, vilket ger dig enorm rörelsefrihet under arbetets gång. Du vet väl om att batteriet kan användas till andra verktyg från Greenworks också? Om du till exempel köper en lövblås från 24V-serien går det alldeles utmärkt att nyttja batteriet i ett annat verktyg från samma serie.

Tekniska Detaljer
 • Körtid 2Ah: Upp till 8 min
 • Körtid 4Ah: Upp till 15 min
 • Max tryck: 24 Bar
 • Max. tryck: 24 bar
 • Max. uppmätt flöde: 180 l/h
 • Motorstyrka: 300 W
 • Motortyp: Borstad
 • Slanglängd: 6 m
 • Spänning: 24V
 • Systemspänning: 24V
 • Vikt: 2,7 kg


Läs mer
Varumärke Greenworks